Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Din 21 mai începe programul ”LITORALUL PENTRU TOȚI”: Zeci de hoteluri oferă cazare la prețuri cu 65% mai mici decât cele normale

Publicat

Programul ”Litoralul pentru toți 2021” începe din 21 mai, iar până în prezent un număr de 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la programul „Litoralul pentru toți”, cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.
Tarifele sunt cel puțin la jumătate față de cele din vârf de sezon. Hotelierii spun că au menținut prețurile de pandemie.

Citește și Concediul de vară 2021: Condiții de călătorie în Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Italia și alte destinații preferate de români

Iar în acest an ofertele vor dura mai mult, pentru că anul școlar se termină mai târziu.

Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, conform federației patronatelor din turism, scrie Mediafax.

Programul se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Vezi și Programul „Litoralul pentru Toți” 2022. Tarife de cazare de la 34 de lei. LISTA hotelurilor înscrise

Regulile sanitare le impun hotelierilor să închirieze doar 70% din camere.

“În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse.

În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, afirmă Dragoș Răducan, Prim-Vicepreședintele Executiv FPTR.

Litoralul pentru toți: Tarife mai mici cu 65% față de vârful de sezon

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

Programul Litoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 38. La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax