Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cinci mașini de teren noi, în dotarea Brigăzii Antibraconaj din cadrul AJVPS Alba

Publicat

La Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba au sosit ultimele dotări din cadrul unui proiect în valoare de aproape 200.000 de euro, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe râul Mureș și afluenții săi. Este vorba de cinci mașini de teren Mitsubishi L200 care vor completa parcul auto al „Brigăzii Antibraconaj”. 

„Ultima etapă a proiectului, finanțat din bani europeni, a cărui beneficiar este AJVPS Alba (unica asociație de profil din țară care a reușit să acceseze fonduri europene) s-a finalizat prin achiziția celor 5 mașini de teren care vor completa parcul auto al <Brigăzii Antibraconaj>. Am demonstrat încă o dată că suntem o asociație puternică, cu o conducere unită și vizionară, o adevarată echipă care duce la bun sfârșit tot ceea ce își propune”,  a transmis Felix-Bogdan Dragomir, coordonator tehnic al asociației.

Reamintim faptul că primele echipamente au intrat în dotarea AJVPS Alba la începutul acestui an. Printre acestea se numără o barcă, binocluri, camere de supraveghere, aparate nightvision și termovision, aparatură foto cu teleobiectiv, dronă, uniforme și bocanci pentru membri Brigăzii Antibraconaj.

Finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM), proiectul „Dezvoltarea sistemului de supraveghere și intervenție antibraconaj prin echiparea corespunzătoare a Brigăzii Antibraconaj din cadrul A.J.V.P.S. Alba”, în valoare de aproape 200.000 de euro, prevede dotarea cu cele necesare eradicării braconajului piscicol de pe râul Mureș și afluenții săi.

Foto: Felix-Bogdan Dragomir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 21.07.2020 at 16:18

    Mare scofala.Astea deservesc in proportie de 75% interesele personale ale angajatilor. Atat timp cat gasesti carne de vanat in nestire, ce intrebare sa-ti pui ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax