Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cora Trade Center din Alba Iulia, în TOP 10 firme de birotică și papetărie, la nivel național. Împlinește 10 ani de activitate


Publicat

IMG_9547Compania Cora Trade Center din Alba Iulia împlinește 10 ani de activitate. Prin multă muncă a fost consolidat un brand național, care în 2013 a ajuns pe locul șapte în România, în topul companiilor care comercializează birotică și papetărie. Anul acesta firma a devenit partener educațional autorizat Microsoft, a deschis primul magazin CTC Store de birotică și papetărie și a participat la târgul internațional pentru utilaje și materiale de ambalare All Pack de la București.

În cei 10 ani de activitate, compania a derulat investiții de aproximativ 1 milion de euro.

IMG_9564 „Suntem o firmă care de fiecare dată când a fost cu putință, tot ce am investit am investit cu partenerii din Alba. Chiar dacă poate aveam oferte mai bune din alte părți, am încercat să luăm mașinile din Alba Iulia, am încercat să construim doar cu firme din Alba Iulia, am încercat să facem diverse activități în zona noastră pentru ca banii investiți de noi să rămână la comunitatea acestui județ”, a transmis Radu Bartoș, managing partner CTC, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

În anul 2014, Cora Trade Center a avut o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane de euro, anul acesta cifra fiind estimată la 9 milioane de euro.

IMG_9565„Dorim să mulțumim comunității, deoarece datorită ei în 10 ani am reușit să ajungem în TOP 10 cele mai bune firme de birotică și papetărie, la nivel național. Avem parteneri cu care am pornit la drum, avem furnizori cu care suntem alături de 10 ani și datorită muncii în echipă am ajuns să ne respectăm. Acest trio al echipei partenerilor, furnizorilor, este completat de clienții noștri din Alba Iulia, care au fost primii care ne-am ajutat și au fost mulțumiți de produsele și serviciile noastre. Le mulțumim că au avut încredere în noi”, a transmis Cosmin Stanciu, managing partner CTC.

Compania Cora Trade Center s-a lansat în anul 2005, pe 12 decembrie. A pornit de la un concept simplu, în care fondatorii își doreau ca cei care le trec pragul să găsească o gamă de produse cât mai variată, asemeni unui „centru comercial”, care îți face cumpărăturile mai ușoare și mai plăcute. „Am început în 2005 cu un angajat și vă spun că acel angajat este încă alături de noi. Ne mândrim și asta demonstrează calitatea și dorința noastră de a fi o familie”, a spus Cosmin Stanciu, managing partner CTC. „În ceea ce privește investiția inițială, s-a început cu un minicredit din bancă, de 10.000 de euro, luat în nume personal”, a completat Radu Bartoș, managing partner CTC.

În 2006, cei doi fondatori, Cosmin Stanciu și Radu Bartoș, fac primul pas spre dezvoltarea unei echipe puternice, angajând primii membri. Sediul companiei se mărește și apar primele contracte importante de distribuție cu întreprinderi locale.

2007 aduce cu el primele contracte pentru import, din Ungaria și India, un pas important în dezvoltarea unei afaceri ce avea să devină un important jucător pe piața de birotică și papetărie din România. În 2008, sediul companiei se mărește din nou și apare prima companie, ca unitate protejată a Cora Trade Center – Golden Soul.

Erich Krausse, Herlitz, Xerox, Vibac – nume importante care, în 2009, devin parteneri ai Cora Trade Center. Un pas important care dovedește nevoia de perfecționare și de a aduce calitate clienților companiei. Urmează anul 2010, an în care se pun bazele tipografiei unității protejate a Cora Trade Center, Golden Soul și apare prima marcă proprie de produse, înregistrată la OSIM sub numele de Rosetta.

În 2011, compania se extinde prin achiziționarea unui utilaj de producție cu folie stretch manuală și se semnează primul contract de asigurare de creanțe cu firma Coface Austria Kreditversicherung AG Sucursala România. Dorința continuă de perfecționare și îmbunătățire a serviciilor oferite duc compania în 2012 spre optimizarea proceselor de aprovizionare și depozitare.

2013 este anul în care celor doi fondatori li se alătură cel de-al treilea partener, Mariel Petric. Împreună cu noua arie de expertiză a acestuia, se implementează un nou sistem de software ERP și BI, axat pe eficientizarea proceselor de lucru și rapoarte. Perseverența echipei extinde spațiul de depozitare și birouri la 2.300 de mp, în 2014 și semnează două contracte pentru fonduri nerambursabile MINIMIS, în valoare de 230.000 de Euro.

Urmează 2015, anul în care se împlinesc 10 ani de performanță, profesionalism și calitate. 10 ani de muncă și dăruire constantă a echipei Cora Trade Center, care au adus cu ei afilierea ca și partener educațional autorizat al Microsoft și au extins numărul de angajați către 70.

Tot în 2015, Cora Trade Center participă la târgul internațional pentru utilaje și materiale de ambalare All Pack, deținând cel mai mare stand din cadrul expoziției, unde compania a prezentat utilajele de ambalare pe care le comercializează în România, Bulgaria, Moldova, Slovenia cât și în Ungaria.

IMG_9563„CTC nu înseamnă în acest moment doar papetărie și birotică. Înseamnă și produse de curățenie, service, rețelistică și consumabile IT, articole de lux, mobilier de birou și în ultima perioadă, din ce în ce mai mult, materiale și echipamente de ambalare. Cu această ultimă linie ne putem mândri cu participarea la târgul internațional pentru utilaje și materiale de ambalare All Pack de la București unde CTC a avut cel mai mare și mai complex stand. A fost un eveniment de un real succes și ne așteptăm ca rezultatele să apară în cel mai scurt timp. Cu zona de ambalare am început să ne extindem și în țările vecine”, a transmis Mariel Petric, managing partner CTC.

De asemenea, tot în 2015 se deschide primul magazin CTC Store de birotică și papetărie, în Alba Mall.

Citește și (P) FOTO: Primul magazin CTC Store a fost inaugurat în incinta Alba Mall. Produse de birotică, papetărie sau office

„Este un proiect adresat comunității, prin care dorim să răsplătim comunitatea cu produsele noastre de calitate. A fost un proiect care ne-a scos din aria noastră de business, până la acest proiect am fost dedicați business-to-business. Am reușit să demonstrăm că putem fi mai buni, că putem progresa și surprinde de fiecare dată”, a spus Radu Bartoș, managing partner CTC.

Un proces continuu de creștere, un număr mare de obiective atinse și încă pe atâta energie pentru proiecte viitoare, au plasat compania Cora Trade Center în topul celor mai bune companii de distribuție din domeniul papetăriei, biroticii și serviciilor complementare.

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislativă pentru a repara legile justiției, în săptămânile următoare

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că Guvernul va veni cu o inițiativă legislativă pentru a repara legile justiției, după ”atacurile” PSD de acum câțiva ani, care, spune președintele, încă produc efecte. 

”Am urmărit în spațiul public, a început o discuție ciudată în PSD, între ei, încep să-și plătească polițe. Au fost așa-numite dezvăluiri în presă din perioada când PSD a atacat violent legile justiției.

Din fericire, am reușit să oprim câteva atacuri. Eu am reușit să duc legile la CCR, parlamentul – în special PNL împreună cu alte partide.

Dar românii au făcut cel mai important pas, la referendum, când au spus stop procedurii de măcelărire a justiției. PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Faptul că au început acum să-și plătească polițe, e o chestiune care ține de cancan.

Aceste legi ale justiției trebuie reparate și asta a fost discuția cu premierul. E nevoie de un pas hotărât și curajos. Guvernul va veni cu o inițiativă legislativă pentru a repara legile justiției.

Trebuie continuată procedura pentru justiție. În săptămânile viitoare vor urma consultări, guvernul va lucra la proiecte înaintate Parlamentului pentru justiție” a spus președintele.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Declarații ale președintelui Klaus Iohannis, după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban. Ce au discutat cei doi

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit miercuri, 3 iunie, de la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, cu prim-ministrul Ludovic Orban.

Tema discuțiilor a fost legată de absorbția fondurilor europene alocate țării noastre.

Declarații ale președintelui Klaus Iohannis, la finalul ședinței.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Prelungirea mandatelor pentru primari, consilieri și șefii de consilii județene, neconstituțională. Decizie CCR

Publicat

Actele normative care se referă la prelungirea mandatelor aleşilor, dar şi cine stabileşte data alegerilor sunt neconstituţionale, a decis, miercuri, Curtea Constituţională a României (CCR), potrivit unor surse, citate de agerpres.ro.

În cazul admiterii uneia dintre sesizări, s-a stabilit că prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale se face în Parlament, nu prin OUG.

Pentru a doua sesizare, CCR a hotărât că există un paralelism legislativ pe care Constituţia nu îl agreează, au precizat sursele citate.

Pe 13 mai, Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat OUG privind prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale cuprinse în perioada 2016 – 2020, cu amendamente.

„Mandatele în curs ale primarilor, primarului general al municipiului Bucureşti, preşedinţilor de consilii judeţene, consiliilor locale, Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi consiliilor judeţene se prelungesc cu cel mult 6 luni de la data încetării stării de urgenţă sau stării de alertă”, stipulează proiectul.

Acesta mai prevede că procedurile privind organizarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale se iniţiază în termen de 6 luni de la data expirării duratei stării de urgenţă sau stării de alertă, iar data alegerilor se stabileşte prin lege organică, cu cel puţin 75 de zile înaintea votării.

sursă: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

152 cazuri noi în România, în ultimele 24 de ore. Numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 19.669. Date oficiale din 3 iunie

Publicat

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 19.669 în România, potrivit datelor transmise miercuri, 3 iunie, de Grupul de Comunicare Strategică.

Sunt 152 cazuri noi, raportate în ultimele 24 de ore.

Citește și ALBA: 4 cazuri noi de COVID-19 în județ, în ultimele 24 de ore. Numărul infectărilor a trecut de 400, de la începutul epidemiei

Până marți erau raportate 19.517 cazuri (119 noi), iar 13.526 persoane erau declarate vindecate și externate.

Situația îmbolnăvirilor pe județe (sursa INSP – 3 iunie):

Județ / număr cazuri

Suceava: 3.540

Mun. București: 2.081

Neamț: 884

Botoșani: 789

Brașov: 762

Arad: 698

Mureș: 683

Hunedoara: 634

Vrancea: 632

Bihor: 627

Galați: 616

Iași: 594

Cluj: 564

Ilfov: 536

Bacău: 511

Sibiu: 509

Timiș: 508

Alba: 394 (402, potrivit DSP Alba)

Ialomița: 368

Bistrița-Năsăud: 343

Dâmbovița: 298

Constanța: 283

Argeș: 267

Dolj: 233

Covasna: 230

Giurgiu: 224

Buzău: 201

Vaslui: 163

Harghita: 153

Tulcea: 153

Gorj: 151

Teleorman: 145

Mehedinți: 115

Prahova: 115

Caraș-Severin: 112

Maramureș: 100

Călărași: 99

Olt: 93

Sălaj: 93

Satu Mare: 62

Brăila: 41

Vâlcea: 31

Grupul de Comunicare Strategică: ”Până astăzi, 3 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.669 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.800 au fost declarate vindecate și externate.

Până acum, 1.288 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 152 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate