Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevi ai Liceului Dr. Lazăr Chirilă din Baia de Arieș, la concertul caritabil de colinzi „Fă rai din ce ai”, la Alba Iulia

Publicat

Elevi ai Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș au fost prezenți la Concertul caritabil de colinzi – „Fă rai din ce ai” din Alba Iulia, organizat în data de 11 decembrie 2022, la Casa de Cultură a Studenților, alături de Ansamblul de dans popular „Doina Arieșului” din Baia de Arieș.

„Mulțumim organizatorilor pentru invitație, ne bucurăm din suflet că la ceas de seară ați ales să petreceți câteva clipe în jurul spiritului Crăciunului alături de noi. O atmosferă magică a sărbătorilor de iarnă, sărbători care ne încălzesc inimile cu bucuria unui nou început, a unei noi speranțe de mai bine și mai luminos. Sărbători care ne arată cum și de ce să fim mai buni și care, prin semnificația lor profundă, ne dau acest prilej nu numai astăzi ci în fiecare zi a anului să fim „Suflet lângă suflet”.

Am petrecut împreună o seară minunată, am colindat, am dansat și ne-am bucurat, că am dăruit un zâmbet celor care zâmbesc mai puțin ca noi. Vă dorim un Crăciun fericit, îmbelșugat, senin! Și un An Nou plin de împliniri și bucurii!”, au transmis reprezentanții liceului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax