Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sedii noi din containere modulare pentru Posturile de Poliție din Meteș și Horea. Cum vor arăta și ce dotări vor avea

Publicat

Posturile de poliție din comunele Meteș și Horea vor beneficia de sedii noi. IPJ Alba cumpără două ansamble modulare compuse fiecare din câte trei containere metalice. Acestea urmează să fie dotate cu aparate de aer condiționat, convectoare electrice și grup sanitar. 

Inspectoratul de Poliție al Județului Alba a lansat luni, 7 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru furnizarea a două ansamble modulare compuse din trei containere metalice, fiecare cu destinația de post poliție. Acestea urmează să fie montate la Postul de Poliție Meteș și Postul de Poliție Horea. Valoarea totală estimată este de 201.680,68 de lei, fără TVA. 

Potrivit măsurilor dispuse la nivel instituțional, începând cu anul 2020 au fost inițiate demersurile necesare pentru implementarea unui proiect pilot constând în amenajarea posturilor de poliție din mediul rural, prin dotarea respectivelor imobile cu ansambluri modulare din containere metalice, ansambluri ce asigură spațiile de lucru, spațiile de primire a cetățenilor precum și un grup sanitar propriu, dimensionate corespunzător reglementărilor și cerințelor actuale.

Potrivit caietului de sarcini, la nivelul IPJ Alba, mare parte din clădirile situate în mediul rural ce au destinația de post poliție se află într-o stare avansată de degradare cauzată de trecerea timpului și vechimea acestora.

 

În prezent aceste construcții sunt necorespunzătoare din punct de vedere al îndeplinirii exigențelor / cerințelor de rezistență și stabilitate, a căror eventuală reabilitare / consolidare / modernizare ar necesita lucrări de intervenție complexe ce nu s-ar justifica din punct de vedere tehnico – economic.

Posturile de poliție din containere vor fi dotate fiecare cu câte două aparate de aer condiționat, trei convectoare electrice de 2 KW, grup sanitar (cu lavoar ceramic și vas wc) și robinet electric instant apă caldă sau boiler electric 10 l, după caz.

Vezi și Postul de poliție de la Bucerdea Grânoasă, unde activează doi polițiști, are un nou sediu. Cât a costat investiția

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate