Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Șofer din Alba, implicat într-un ACCIDENT MORTAL pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Poieni

Publicat

Un șofer din județul Alba a fost implicat într-un accident rutier mortal petrecut luni seara în județul Cluj. Accidentul s-a produs pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, între localitatea Morlaca și comuna Poieni.

Potrivit IPJ Cluj, din primele informații, conducătorul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea.

Într-o curbă periculoasă la dreapta, remorca acestuia a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț.

În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul de 46 de ani a decedat.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit la locul evenimentului (în jurul orei 18.40) o autoutilitară cu cinci locuri și un autocamion avariate, precum și un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Alte trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ la fața locului. Acestea, din primele evaluări, prezentau afecțiuni ușoare.

sursă imagini video: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate