Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO STIREA TA: Incendiu cu degajări importante de fum la Ighiu, în curtea unei societăți comerciale. A intervenit SVSU

Publicat

Un incident s-a produs marți seară la intrare în Ighiu, dinspre Șard. Un cititor Alba24 a semnalat o degajare mare de fum, însoțită de un miros înțepător. 

Incidentul s-a produs în incinta unei unități comerciale din zonă. A fost alertat imediat Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență din Ighiu.

Primarul Traian Rusu spune că din cauza manevrării unui flex, ”într-un moment de neatenție, de la scântei s-au aprins niște bucăți de plastic”.

Acesta spune că nu s-au înregistrat victime și că situația a fost rezolvată rapid de cei de echipa de intervenție de la SVSU.

Potrivit unor surse de la fața locului, ar fi vorba despre o firmă care colectează deșeuri feroase. A fost sesizată și Garda de Mediu Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax