Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Mercedes ”lansat” în depășiri riscante între Micești și Alba Iulia. A fost la un pas de a face un accident

Publicat

Șoferul unui Mercedes care a făcut, vineri, un slalom printre mașinile care circulau pe drumul dintre Micești și Alba Iulia a scăpat ”la milimetru” de tamponarea cu două autoturisme care circulau regulamentar.

În imaginile trimise de un cititor pe adresa redacției Alba24 se poate vedea cum conducătorul auto a intrat de două ori în depășire încălcând grav regulile de circulație.

Imaginile au fost surprinse de un participant la trafic ce rula pe aceeași direcție cu mașina lansată în depășiri succesive.

Pe lângă faptul că depășirile sunt riscante, șoferul ieșind brusc în fața mașinilor care vin de pe contrasens, se poate vedea cum acesta trece peste linia dublă continuă, de mai multe ori.

Potrivit albaiulianului care a filmat și ne-a trimis imaginile, tamponările au fost evitate doar datorită șoferilor care au încetinit și au lăsat Mercedesul să treacă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gogu

    vineri, 10.07.2020 at 22:39

    Politia rutieră..??!!

  2. Rusinea

    sâmbătă, 11.07.2020 at 06:07

    Astfel de smecheri ar trebui sa ramina fara carnet !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax