Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Idei pentru un REVELION 2021 atipic. Ce să facem în noaptea de ANUL NOU, pentru a ne simți la fel ca altădată

Publicat

Revelionul 2021 va arăta mult diferit față de cel de anul trecut. În loc să plecăm pentru o noapte în oraș, mulți dintre noi ne vom opta, de voie de nevoie, pentru o seară pe canapea.

Listele noastre de invitați vor fi limitate la persoanele care locuiesc împreună cu noi, la membri ai familiei sau la prieteni care deja au trecut prin ”experiența” COVID și acum sunt imuni.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2021 * Felicitari de Anul Nou 2021 * Mesaje de Revelion 2021 * Mesaje haioase de Anul Nou 2021 * URĂRI de La Mulți Ani 2021

Pentru că Revelionul 2021 este diferit, asta nu înseamnă că nu poate fi la fel de festiv și semnificativ ca și anii trecuți. Trebuie doar să planificați mai atent decât înainte.

Anul acesta, sărbătorile de iarnă sunt chiar mai importante ca niciodată. Ultimele luni au fost o provocare pentru mulți dintre noi, iar Revelionul este ziua perfectă pentru a reflecta și a reseta situația.

Citește și IDEI pentru MASA de REVELION 2021. Preparate speciale pentru meniul festiv din noaptea de ANUL NOU

Serios, ce moment mai bun există pentru a privi înapoi la tot ceea ce ați realizat și ați depășit, decât ultima zi a anului?

Înainte ca ceasul să bată 12, apucați o sticlă preferată de șampanie și pregătiți-vă să sărbătoriți cu aceste idei festive de carantină de Revelion.

O masă festivă este o idee bună. Bucatele de calitate și neapărat desertul vor face diferența. Idei legate de masa de Revelion puteți găsi AICI.

Nu este Revelion fără un decor sclipitor specific. Adăugați o notă festivă casei dumneavoastră. Puteți folosi baloane, beteală și confetti (chiar dacă va fi greu să curățați casa, a doua zi).

Un album foto. Nu se poate nega: 2020 a fost un an de reținut. Rememorați ultimele 12 luni, realizând un album de fotografii  Este o modalitate excelentă de a deveni creativi și de a privi înapoi la toate amintirile incredibile.

Îmbrăcați-vă festiv. Doar pentru că stați acasă nu înseamnă că trebuie să purtați pijamale (deși, dacă doriți, de ce nu?). O rochie de sărbătoare și un machiaj îndrăzneț de Revelion, o cămașă nouă și gata, apare și sentimentul pe care îl așteptăm.

Faceți fotografii. Vă vor ajuta să vă aduceți aminte peste ani de acest Revelion atipic.

Trimiteți mesaje de anul nou, prietenilor. Aici găsiți cele mai bune mesaje de felicitare de Anul Nou și de Revelion 2021.

Din moment ce rămâneți acasă anul acesta, veți avea timp suplimentar pentru a lucra la ceea ce vă propuneți pentru noul an. Încercați să acoperiți o serie de lucruri precum cariera, sănătatea, finanțele și îngrijirea personală – și pregătiți-vă să aveți cel mai bun an de până acum.

Deschideți o șampanie sau preparați-vă un cocktail. Sau amândouă.

Vedeți un film. În a doua parte a nopții, puteți vedea și un film. Sigur, genul filmelor de Revelion nu este la fel de clar ca al celor de Crăciun, dar există câteva clasice la care puteți apela întotdeauna. Aprindeți câteva lumânări și instalați-vă cu niște gustări și șampanie.

Faceți puțină gălăgie la ora 12. În amintirea Revelioanelor de altă dată, pe lângă celebra numărătoare, nu ratați nici acest moment, în lipsa artificiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristiana

    marți, 29.12.2020 at 22:54

    Chiar dacă multe dintre ideile sugerate pentru seara de revelion le-am atins în timpul anului, părerea mea este că ar fi bine să respectăm măsurile impuse, pentru ca în scurt timp să revenim la normalitate, iar anul viitor să putem organiza din nou petrecerile cu invitați numeroși.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax