Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LISTA candidaților USR PLUS Alba pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Candidații, aleși prin vot secret

Publicat

USR PLUS Alba și-a votat, duminică, în cadrul conferinței județene, lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Votul a fost secret.

Alianța USR-PLUS Alba și-a desemnat, duminică, în cadrul unui proces de alegeri interne, candidații care vor reprezenta formațiunea politică la alegerile pentru Parlamentul României.

În cadrul selecției interne s-au înscris 7 candidați pentru Camera Deputaților și 3 candidați pentru Senat, potrivit unui comunicat de presă transmis luni.

La Camera Deputaților pe prima poziție în lista Alianței USR-PLUS Alba se va afla Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, urmat pe poziția a doua de Mihail David, coordonatorul PLUS Alba.

Pe următoarele locuri se vor afla, conform numărului de voturi obținute, Claudiu Nemeș, Ioana Păcurar și Cătălin Coman.

La Senatul României lista va fi deschisă de Adrian Simion, urmat de Cosmina Mariș și Codruț Marian.

Citește și LISTA candidaților PNL Alba pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, validată de Biroul Politic Județean

„Alianța USR – PLUS propune o echipă puternică care să reprezinte cetățenii din județul Alba în Parlamentul României. Sunt oameni care au reușit să demonstreze profesional în domeniile în care activează, respectiv profesori, ingineri, cadre medicale sau tineri antreprenori. Listele pentru Camera Deputaților și Senat au fost stabilite în cadrul unor alegeri interne, corecte și transparente, prin votul delegaților din toate organizațiile locale” a spus Beniamin Todosiu, copreședintele Alianței USR – PLUS Alba

Alianța USR – PLUS Alba a câștigat, la alegerile locale din acest an, cea mai importantă primărie din județul Alba, respectiv Primăria Municipiului Alba Iulia. Gabriel Pleșa a câștigat funcția de primar cu aproape 37% din voturi, iar la Consiliul Local echipa USR – PLUS a obținut 7 mandate de consilier.

Potrivit președintelui USR PLUS Alba, Beniamin Todosiu, organizația din Alba are pe liste candidați comuni, din ambele partide.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax