Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a primit de la platforma de vaccinare programarea unui vârstnic din Ilfov. Cei doi nu au nici o legătură

Publicat

O femeie din Alba Iulia a primit pe email programarea la vaccinare a altei persoane.

Este vorba despre un bărbat născut în 1948, care s-a programat la sala de sport a Primăriei din Otopeni – Ilfov, pentru data de 6 aprilie. 

Din documentul primit de femeia din Alba Iulia reies inclusiv datele personale ale bărbatului, respectiv numele și codul numeric personal, dar și codul de identificare al programării.

”Ai primit fișierul ce conține confirmarea programării la vaccinarea împotriva COVID-19.
Dacă nu te poți prezenta, anulează programarea prin intermediul platformei, cu cel puțin o zi înainte de prezentarea la centrul de vaccinare.

După anulare, te poți reprograma. O zi frumoasă! Echipa #ROVaccinare” se arată în emailul primit de la noreply@mail.vaccinare-covid.gov.ro, adresa oficială de pe care se transmit emailurile către persoanele programate.

Nu este clar de ce a primit femeia din Alba Iulia emailul, în condițiile în care nu ea a fost cea care a realizat programare. De asemenea, nu se știe dacă omul respectiv are cunoștință despre data și ora la care ar trebui să se prezinte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax