Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Precizări Romsilva legate de situația spațiilor folosite de turiști pentru parcare, în apropierea pârtiilor de schi din Șureanu

Publicat

Regia Națională Romsilva a transmis precizări referitoare la situația unei parcări aflate pe marginea drumului care duce la Domeniul Schiabil Șureanu, lângă baza Salvamont.

Clarificările vin în urma publicării unui material, de către Alba24.ro, prin care era sesizat faptul că accesul în aceste spații era blocat, în pragul sezonului de schi.

Vezi FOTO-VIDEO: Parcarea de la pârtiile de schi din Șureanu, blocată de Romsilva. Turiștii nu mai au unde să își parcheze mașinile

Precizările Romsilva transmise Alba24.ro:

„Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a efectuat toate demersurile pentru transferul drumului forestier respectiv către domeniul public al comunei Șugag, Consiliul de Administrație avizând favorabil, în ședința din 17 august 2022, acest transfer.

Mai departe, Primăria comunei Șugag trebuie să depună documentația necesară, în baza legii 192/2010, la autoritatea publică centrală care răspunde de silvicultură, pentru inițierea unei Hotârâri de Guvern pentru transferul drumului forestier către domeniul public al comunei Șugag.

Precizăm că Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a întreținut permanent drumul forestier și parcarea respectivă, fără să perceapă vreo taxă turiștilor. De asemenea, vă informăm că Regia Națională a Pădurilor – Romsilva nu a blocat accesul turiștilor și nici nu intenționează să restricționeze accesul turiștilor în facilitățile respective”.

Romsilva susține în comunicat că acuzațiile aduse de proprietarii pensiunilor din zonă nu sunt reale și că nu a blocat accesul la parcarea de la domeniul schiabil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sfantul

    joi, 29.12.2022 at 00:21

    Am o întrebare, in baza la ce dl Sabau percepea taxa pentru parcarea masinilor din moment ce nu era propietar?asta suna s
    a frauda.oare nunse sesizeana organele competente?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate