Connect with us
Publicitate

CUGIR

Scandal la Spitalul din Cugir. Un medic demisionează, după ce un coleg ar fi adus martori mincinoși împotriva sa. Protest anunțat

Publicat

Un nou scandal a izbucnit la Spitalul din Cugir. Un medic urolog a anunțat joi că își va da demisia după ce un alt medic din spital ar fi adus martori mincinoși împotriva sa.

„Cu mult respect vă anunț că începând cu data de 6 martie 2023 îmi voi da demisia de la Spitalul Or. Cugir.

M-am săturat să fiu în bătaia puștii fără motiv, mai ales colegilor pe care i-am ajutat și i-am adus la Spitalul din Cugir, în special Dr. Summant (ortoped).

Caracterul lui jegos a mers pâna acolo încât a reușit să convingă doi pacienți și să îi aducă martori mincinoși (ca eu i-aș fi înjurat) la Comisia de disciplină a spitalului.

Știți foarte bine că de 4 ani jumate de când am venit aici am ajutat pe toată lumea și am făcut și din imposibil posibil.

Refuz să mai coordonez CPU, refuz să îmi mai asum cazurile pe care le el le refuză să le vadă, pacienți în stare gravă, pacienți care puteau fi rezolvați aici și pentru care m-am milogit de multe ori în multe centre să fie luați să fie rezolvați pentru că am vrut să îmi fac datoria ca și om în primul rând..”, a transmis medicul Eugen Brîndaș.

Citește și Acuzații grave împotriva unor medici de la spitalul din Cugir. Coșmarul unei femei care a trecut printr-o serie de operații eșuate

Soția acestuia a anunțat organizarea unui protest, vineri, de la ora 08:00.

„Astăzi, vin să vă cer ajutorul tuturor celor care îl cunoașteți pe soțul meu, Dr. Brîndaș Eugen – urolog la Spitalul Orășenesc Cugir.

Dr. Summant Ramchurn – ortopedul de la Spitalul Orășenesc Cugir, a adus martori mincinoși împotriva soțului meu.

Eu sunt prima și cea care îl cunoaste cel mai bine, de câte ori m-au întrebat copii:

– Mami, tati nu mai vine acasă? Pentru că avea 3-4 gărzi legate în spital.

– Mami, mi-ar plăcea să vină și tati cu noi la parc… la antrenamente, la dansuri… Să ne ia de la școală… Să vină la serbare….

Citește și O tânără din Alba a ajuns în stare gravă la ATI după o anestezie făcută la Spitalul Cugir. Scrisoarea emoționantă a soțului

Pacienții de la cabinetul privat care îl așteptau câte 20-30-40 minute pentru că mai avea pacienți de rezolvat în spital…

De câte ori a renunțat la zilele de concediu pentru că în spital era nevoie de el… serile când este acasă și vorbește cu pacienți la telefon, sau cu colegii despre cazurile din spital… de câte ori s-a ridicat din pat în mijlocul nopții și s-a dus la spital pentru că era nevoie de el.

Niciodată nu a zis – NU!

Dar în acest moment paharul răbdării i s-a umplut și nu mai poate accepta atâta bătaie de joc din partea unuia care vrea doar să-l denigreze și să strice imaginea și toată munca pe care a construit-o cu mult efort și multă muncă.

Vă cer ajutorul mâine dimineață să veniți în număr cât mai mare la protest, la ora 8:00.

Pentru că cel care trebuie să plece este Dr. Ortoped Summant Ramchurn, deoarece el refuză alb pe negru să consulte pacienții, vine și pleacă când dorește, aduce martori mincinoși, fără nici un fel de dovadă. Vorbește urât cu pacienții care ne cunosc pe noi pentru simplul fapt că nu-l suportă pe soțul meu”, a scris soția medicului Eugen Brîndaș, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Bena Elena

    joi, 02.03.2023 at 21:49

    Tot respectul pentru dr.Brîndaș,un adevărat profesionist,un medic dedicat meseriei

  2. Silvia Vasilache

    joi, 02.03.2023 at 23:45

    Păcat că medicii nu se ocupă de ceea ce au de făcut și astfel au timp sa-i denigreze pe cei care își fac treaba!

  3. Lenuta Viorica Pasca

    vineri, 03.03.2023 at 09:01

    Păcat pentru acest medic că trebuie să-l plece să-și deea demisia îl cunosc de cind era la spitalul din Oradia și lucra cu doctorul Bumb un om cu multă experiență și devotament pentru bolnavi,în sistemul de la Cugir este ceva rău căutați și rezolvați problemele ca este un păcat…..!!

  4. Vali

    marți, 22.08.2023 at 15:55

    Toți medici de la cugir sunt foarte profesioniști . Intrii viu , ieși mort …

  5. Ursa mircea

    sâmbătă, 02.09.2023 at 09:21

    Trebuia desființat acest spital,demult . Oricum mergem la alba iulia și la clinici private.
    La cugir de când au venit prostovanii ăștia doi ,terezia și arion ,s-a dus totul pe apa sâmbetei.
    Aduc toți medici refuzați din cluj , care nu au nici o experiență și te omoară cu zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax