Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, REȚINUT de polițiști

Publicat

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, în timp ce conducea băut și fără permis, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din Zlatna, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Citește și Aventura unui tânăr de 18 ani din Zlatna s-a terminat prost: beat, a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului

În dimineața zilei de 18 aprilie 2024, în jurul orei 05,00, în timp ce conducea o autoutilitară pe podul care face legătura între strada Gării și șoseaua ocolitoare a orașului Zlatna, tânărul a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe malul râului Ampoi.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea societății comerciale a cărui angajat este și, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi condus-o pe drumurile publice din Zlatna până în locul în care a avut loc accidentul.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax