Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: INCENDIU violent pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie. Cabina unui TIR s-a făcut scrum

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie. Un TIR a luat foc, în zona unei parcări aflată pe sensul de mers spre Deva. 

UPDATE, ora 22:30 – Potrivit ISU Alba, la sosirea forțelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la cabina autocamionului, pompierii militari reușind să stopeze propagarea acestuia și la remorca și încărcătura transportată (cutii de viteze).

Incendiul a fost lichidat fără alte probleme. 

Știrea inițială

Un cetățean aflat în zonă a surprins incendiul. Mai mulți șoferi au încercat să stingă focul cu ajutorul unor extinctoare, însă fără succes. De asemenea, cei aflați în parcare au început să își mute autovehiculele de teama unei explozii. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, joi, în jurul orei 21:30, pe sensul către Orăștie al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona localității Pianu, în județul Alba, a izbucnit un incendiu puternic la nivelul unui ansamblu de vehicule (transporta cutii de viteză), care se află pe banda de urgență. Se acționează pentru lichidarea incendiului, traficul este restricționat în zonă, circulându-se deviat prin parcare. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Se estimează ca circulația rutieră să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. 

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebes intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la cabina unui camion pe A1 km 316, sens Sebeș – Deva. Pompierii intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

sursa video: Alin G. (Facebook – Info trafic jud. Hunedoara)

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax