Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Jandarmii clujeni au defilat de Ziua Națională, ca niște soldați neinstruiți. Jandarmeria își cere scuze

Publicat

Jandarmii clujeni au defilat nesincronizat, miercuri, la manifestările din Cluj-Napoca, prilejuite de Ziua Naţională a României. Aceștia au fost filmați dând din mâini în contratimp. 

Nu s-au pregătit, iar conducerea instituţiei pe care o reprezintă îşi cere scuze şi promite că vor fi făcute verificări, potrivit Cluj24.ro.

„Jandarmeria isi cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi.

Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rasplata

    miercuri, 01.12.2021 at 17:55

    Daca la guvern e degringolada, la ce ar mai ajuta disciplina mai jos ? Oricum cei care participa activ la misiuni, nu sunt rasplatiti, ci doar aia de sus din birouri.

  2. pilu

    miercuri, 01.12.2021 at 20:54

    Se vor face verificari. Numai asa se poate afla cati nacadai au fost angajati in urma interventiei politrucilor. Prostii angajeaza tot prosti, adica cine se aseamana se aduna (in jandarmerie).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax