Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO Marius Hațegan: Nu îmi fac probleme că nu voi câștiga Primăria Alba Iulia. La ce se consideră mai slab decât Gabriel Pleșa

Publicat

PNL Alba Iulia are un candidat anunțat pentru alegerilor locale din 2024. Este vorba despre Marius Hațegan, nume care era vehiculat de mai multă vreme ca va fi cel care va intra în cursă împotriva actualului primar Gabriel Pleșa, fostul său coleg de partid și senatorul Călin Matieș. 

Hațegan este foarte încrezător și a declarat reporterului alba24.ro că nu își face nici o problemă că nu ”va câștiga primăria”. 

Vezi și Sondaj Alba24: Pe cine ați alege primar al municipiului Alba Iulia, dintre Gabriel Pleșa, Călin Matieș și Marius Hațegan?

Prin numirea lui Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba candidat din partea PNL, se pune punct speculațiilor cu o posibilă întoarcere a lui Gabriel Pleșa în tabăra liberalilor.


Întrebat de reporterul alba24.ro, cu ce gând abordează candidatura pentru Primăria Alba Iulia, Marius Hațegan a spus că:

”Cu gânduri bune, cu gânduri de a câștiga fără să  îmi fac nici un fel de probleme că nu voi câștiga primăria, sunt foarte multe lucruri de rezolvat în Alba Iulia”, a răspuns Marius Hațegan la întrebarea reporterului alba24.ro.

Acesta a mai precizat că municipiul are foarte multe probleme mai ales în zona implementării proiectelor în curs și a mai enumerat o serie de lipsuri pe care orașul le are precum: teatru de dramă, un stadion modern sau o sală polivalentă.

Ce a spus despre lipsa lui Mircea Hava de la eveniment

Întrebat despre lipsa lui Mircea Hava de la lansarea candidaturii și dacă ar putea fi interpretat acest fapt ca o lipsă a susținerii acestuia, Marius Hațegan a declarat: ”Nu există așa ceva, am spus-o și în conferința de presă, am discutat și discut des cu domnul președinte Hava.

Să nu uitați că am fost șapte ani secretar general atunci când el era președintele partidului și am avut o relație excelentă.

Mi-a promis că vine dar s-a întâmplat ca astăzi să aibă acea delegație a Parlamentului European, de fapt președintele Comisiei Regio din care face și dânsul parte și este evident că din acest motiv nu a reușit să ajungă la întâlnirea noastră de astăzi.

Dar este unul dintre cei care susțin candidatura mea la funcția de primar al orașului”, a mai precizat Marius Hațegan.

La ce se consideră mai bun decât Gabriel Pleșa

Întrebat dacă se consideră mai bun decât actualul primar, Gabriel Pleșa și la ce, Hațegan a răspuns: Mă consider mai bun la ceea ce înseamnă partea de administrație. Acum nu vreau să dau din casă, am discutat de multe ori cu Gabriel Pleșa, multe probleme, din păcate are o mare problemă atunci când discutăm despre administrație.

La ce consideră că este mai slab decât Gabriel Pleșa

Întrebat la ce se consideră mai slab decât Pleșa, Hațegan a spus că: ”La plecări în străinătate, la turism”, iar la egalitate ne place la amândoi istoria, a mai spus Hațegan.

PNL Alba și-a anunțat miercuri candidatul pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, în prezența unui număr mare de primari și membrii de partid. Imagini de la lansarea candidatului PNL la Primăria Alba Iulia pot fi văzute mai jos:

Anterior, la nivelul organizației locale a avut loc o ședință de birou politic în care liderii PNL, în care liderii PNL au discutat exact acest subiect.

Evenimentul a avut loc la Hotel Transilvania. Printre participanți s-a numărat și deputatul de Alba, Florin Roman, deputatul Alin Ignat dar și Voicu Paul, fostul candidat la această funcție.

VEZI ȘI: LIVE VIDEO: PNL Alba și-a anunțat candidatul pentru Primăria Alba Iulia. Cu cine vrea să-l învingă pe Gabriel Pleșa

De asemenea au fost prezenți Dorin Nistor – primarul din Sebeș, Adrian Teban – primarul din Cugir, Oana Badea – primarul din Aiud, prefectul județului Alba, Nicolae Albu, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, viceprimarul Marius Filimon, primarul din Abrud – Cristi Albu, primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

La conferința de lansare a candidaturii  lui Marius Hațegan, au lipsit două nume importante din partid, fostul primar al Municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și primarul din Blaj, Valentin Rotar.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 17.05.2023 at 22:53

    Bine ai spus, nu-mi fac nici o problemă. Nici nu o să ai, după alegeri.

  2. Gogu

    joi, 18.05.2023 at 07:22

    Bun specimen!!!!!

  3. Cetateanul

    joi, 18.05.2023 at 07:51

    Blat. Sa citez un clasic in viata „d-le primar Plesa va felicit pentru un nou mandat”.

  4. Calin Rusu

    joi, 18.05.2023 at 08:42

    LOL
    orice.:ocum.:oricând.:suntem uniți!

  5. Nesabuinta

    joi, 18.05.2023 at 08:47

    Prima problema majora, este partidul din partea căruia candidezi. Lumea este satulă de PD-ul lui basescu= Petrov!

  6. Sanda

    joi, 18.05.2023 at 10:29

    SUCC3S DOMNUL HATEGAN,DAR DACA NU E CU SUPARARE VREM SI NOI SA STIM CIND INCEPE ASFALTAREA DRUMULUI JUDETEAN DJ107V- DJ107D??????

  7. al doilea

    joi, 18.05.2023 at 10:59

    vai de capul nostru..inca 4 ani cu plesa..o sa se dărâme cetatea pe noi

  8. Godja Ion

    joi, 18.05.2023 at 16:22

    Eu zic că nu veți câștiga alegerile ne-am saturat de PNL nu vă e rușine să mai cereți voturi oamenilor după ce v-ați bătut joc și cu pandemia creată de familia voastră Europeană și plus altele hoții etc, rușine să vă fie!

  9. Mihai

    vineri, 19.05.2023 at 10:06

    Nu va mai iesi USL , PNL si PSD , doar functia si banii ii intereseaza , ati marit pretul la apa si canal , ati marit inpozitele si taxele, dar strazi noi nu ati mai asfaltat , spargeti strazi asfaltate si puneti asfalt doar sa iasa banii …locuri de parcari supraetajate nu ati facut , plina alba de cersitori si hotii , betivi ce se arunca pe drumuri , aglomeratie in trafic si gropii , ati fost la conducere din 1989 pana in prezent toti si nu ati facut nimica !!!

    in primarie si institutii publice v-aţi angajat neamurile si prieteni pe posturi bine platite , nu vi rusine ?

    2024 va fi o schimbare 😉

  10. PAPUSERESCU ROMANESCU

    sâmbătă, 20.05.2023 at 09:35

    eu si echipa mea din tot judetul alba ne straduim cum stim mai bine sa nu iti acordam votul , deoarece trebuie sa ti amintesc pentru ce ai hotarit de unul singur , blocarea unui contract de inchiriere intr un imobil din strada avram iancu doar pentru un singur motiv ca in acel spatiu isi avea sediul un partid politic care facea „concurenta” penalistilor .
    noi ne bucuram de „isprava buna” pe care ai facut o si promitem ca vei pleca la plimbare pentru a te recrea la minte sa nu mai faci prostii …
    sa auzim numai de bine dar nu prea as crede !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate