Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Adventure Airsoft Contest. Mai multe echipe din România se înfruntă pentru supremație în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL evenimentului

Publicat

Making-of-Airsoft-Teaser-043 Cele mai bune echipe de AIRSOFT se înfruntă pentru supremație la „Adventure Airsoft Contest”. Competiţia se va desfăşura sâmbătă, 20 august, în Cetatea Alba Carolina, cu participarea unor echipe din Arad, Mediaş, Cluj-Napoca, Deva, Braşov, Sibiu, Turda, Luduş.

Airsoftul a început ca un joc de simulări militare, ulterior devenind sport şi în România (februarie 2010). Cultivă atât calităţile fizice, cât şi cele psihice ale practicanţilor amatori sau profesionişti, cu accent pe disciplină, fair-play şi spirit de echipă. Competiţia este organizată de Asociaţia de Airsoft “Super Daddys”, în colaborare cu Primăria Alba Iulia.

Haine sport  și incaltaminte sport pentru orice sezon pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la peste 900 de branduri. Reduceri mari la mii de produse

Evenimentul se va desfășura pe toată perioada zilei de sâmbătă, echipele intrând pe traseu la interval de 30 de minute. Participanţii vor fi din Arad, Sibiu, Mediaş, Cluj-Napoca, Deva, Luduş, Braşov, Turda.

Echipele vor avea de trecut mai multe probe cuantificate, în funcție de dificultate, cu un anumit punctaj fiecare. Probele sunt: eliberare ostatic, transport ostatic/VIP, prim-ajutor, tir cu echipa, ambuscadă, eliminare cuib de mitralieră, tir sniper, aruncarea grenadei la punct fix, orientare în teren.

Pe tot parcusul traseului echipele vor fi însoțite de arbitri, care cronometrează și punctează fiecare atelier în parte urmând ca la final să se stabilească câștigătorii.

Vor fi premiaţi atât ocupanții locurilor 1, 2 și 3 cât și cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator.

Pentru a se familiariza cu acest sport, pe tot parcursul zilei, va fi deschis un atelier de tir gratuit deservit de airsofteri experimentaţi. Aici se pot executa trageri cu diverse tipuri de replici în diverse modele de ţinte şi se pot afla detalii despre armele reale de tip M4, AK 47, SVD, transmit organizatorii.

Airsoftul a început ca un joc de simulări militare, ulterior devenind sport şi în România (februarie 2010). Cultivă atât calităţile fizice, cât şi cele psihice ale practicanţilor amatori sau profesionişti, cu accent pe disciplină, fair-play şi spirit de echipă.

Evenimentul Adventure Airsoft Contest este o etapă din “Triada Airsoft” transilvăneană.

PROGRAM:

Orele 9.00 – 10.30 – Primirea participanţilor

Orele 10.30 – 10.55 – Înscriere

Ora 11.00 – Briefing General în HQ (zona drapel în faţa Catedralei)

Ora 11.40 – Prima echipa se prezintă în zona de testare replici

Ora 12.00 Start concurs – echipele intră în concurs la interval de 30 de minute.

Ora 18.00 – Premierea

Program atelier tir amatori:

Ora 11.00 – Deschidere atelier Tir gratuit

Ora 11.00-15.00 – Tir airsoft şi înscrieri concurs amatori

Ora 15.00- 17.00 – Concurs amatori

Ora 18.00 – Premierea ân cadrul festivităţii Adventure Airsoft Contest

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax