Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1, în apropiere de Cunţa. IMPACT între un TIR şi două autoutilitare CNADNR. Circulaţia, blocată TREI ORE

Publicat

tir rasturnat autostrada Circulaţia pe autostrada A1 Orăştie-Sibiu a fost blocată, marţi, în apropiere de zona Cunţa (judeţul Alba), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un TIR şi două autoutilitare de la CNADNR.

Din datele Centrului Infotrafic, în jurul orei 14.55, circulația era blocată pe sensul Sibiu – Sebeș al autostrăzii A1, la kilometrul 289, în zona localității Cunța, județul Alba.

La faţa locului au fost chemate să intervină trei echipaje SMURD, cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Ambulanţele SMURD le-au transportat la spitalele din Sibiu şi Alba Iulia.

Comisarul Adrian David, şef Birou Poliţia Autostrăzi Deva (Orăştie) – Sibiu a declarat pentru Alba24 că accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, din neatenţie, a ajuns pe banda de urgenţă, unde se afla o autoutilitară Isuzu ce aparţine CNADNR (angajaţii companiei efectuau măsurători în zona Cunţa) şi a intrat în coliziune cu aceasta. În faţa sa, se mai afla o autoutilitară, Volkswagen, tot de la CNADNR, care a fost şi ea acroşată în accident.

accident autostrada sibiu orastie În urma impactului, autoutilitara Isuzu s-a rotit pe carosabil, iar TIR-ul şi celălalt autovehicul au ajuns în afara autostrăzii. Una dintre cele două autoutilitare avea remorcă cu semnalizare, circulând cu viteză redusă, având în vedere executarea măsurătorilor la autostradă. TIR-ul era condus de un şofer în vârstă de 33 de ani.

Cele cinci persoane rănite, toţi bărbaţi, din zonele Giurgiu, Dâmboviţa şi Bucureşti, au fost transportate la spitalele din Alba Iulia şi Sibiu. Doar şoferul autoutilitarei Isuzu a fost rănit mai grav, suferind o fractură de braţ.

Accidentul s-a petrecut în judeţul Sibiu, la kilometrul 289+100 de metri.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, în zona accidentului, în jurul orei 18.15, potrivit centrului Infotrafic.

foto: Facebook (Mădălin Ciortea, George Lemnaru)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax