Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atleta Ana Rodean, locul 50 la proba de marş, 20 de kilometri, la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Ce declară sportiva albaiuliancă

Publicat

ana rodean Atleta albaiuliancă Ana Veronica Rodean s-a clasat pe locul 50 în proba de 20 km marş, feminin, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Celelalte două reprezentante ale României au terminat cursa pe locul 45 – Andreea Arsine, respectiv 57 – Claudia Ştef.

Ana Rodean a parcurs distanţa din cursă într-o oră, 38 de minute şi 42 de secunde. La jumătatea probei, era pe locul 57. Andreea Arsine era pe locul 49 şi Claudia Ştef, pe locul 60.

Cursa de marș de 20 km s-a desfăşurat vineri, de la ora locală 14.30, pe Stadionul Pontal & Olimpic, cu participarea a 75 de atlete la start, însă au fost sportive care au abandonat competiţia.

„Ceea ce e normal în viață, astăzi m-a pus la pământ…da, cred ca am nevoie da câteva acatiste și un drum la Biserica, din când în când…( chiar dacă am fost la statuia lui Isus de pe Corcovado, nu m-a văzut… era ceață!

Haine sport  și incaltaminte sport pentru orice sezon pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la peste 900 de branduri. Reduceri mari la mii de produse

Astăzi nu a ieșit după cum mi-am propus, după toată pregătirea pe care am depus-o în acest an…dacă fizic nu am putut, sunt fericita că nu am cedat psihic și am terminat cursa, o cursă la început careia am fost ULTIMA, un sentiment pe care eu greu îl accept și de cele mai multe ori renunț la luptă. Va mulțumesc celor care ați mers alături de mine pe drumul către Rio!„ scrie Ana pe pagina ei de facebook,

Ana Rodean a reprezentat nu doar România, ci și Alba Iulia și Reșiţa, localitate care a adoptat-o în ultimul an și care a sprijinit-o pentru a putea ajunge la această performanță. Indiferent de rezultatul pe care l-a obţinut în competiţie, este importantă participarea ei la Jocurile Olimpice.

Primul loc în această cursă a fot ocupat de atleta Liu Hong (China), cu timp de o oră, 28 de minute şi 35 de secunde. A fost urmată de Maria Guadalupe (Mexic), la diferenţă de două secunde şi Lu Xiuzhi – China (o oră, 28 minute, 42 secunde).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax