Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Hunedoara, prins de jandarmi la 10 minute după ce a sustras 85 de lei din poșeta unei vânzătoare, în orașul Câmpeni

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara care a sustras, în timp ce se afla într-un magazin din orașul Câmpeni, 85 de lei din poșeta unei vânzătoare, a fost prins de jandarmi, în aproximativ 10 minute de la sesizarea furtului.

Bărbatul a intrat miercuri, 24 august, la ora 14.00 într-un magazin situat pe strada Revoluţiei 1848 din oraşul Câmpeni şi, profitând de neatenţia celor din jur, a sustras din poşeta unei vânzătoare suma de 85 de lei.

A părăsit grăbit magazinul, fapt care a atras atenţia păgubitei şi, după ce a constatat lipsa banilor, aceasta a solicitat sprijinul jandarmilor.

Imediat un echipaj de jandarmerie a contactat-o şi, pornind de la datele furnizate, a acţionat pentru depistarea presupusului autor. A fost identificat la aproximativ 100 de metri de locul faptei, iar asupra lui a fost găsită suma indicată ca fiind sustrasă.

Este vorba de Ilie A. ( 29 de ani ), domiciliat în municipiul Hunedoara, aflat, potrivit propriilor spuse, „cu afaceri ” în oraşul Câmpeni. Bărbatul a recunoscut fapta, condiţii în care a fost întocmit un proces verbal de constatare cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt.

Presupusul autor, care a ieşit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru săvârşirea unor fapte similare, a fost predat Poliţiei Oraşului Câmpeni pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax