Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi motociclişti din Cluj, prinşi „la ghidon” fără permis, pe DN1, la Miraslău. Poliţiştii din Alba le-au deschis dosare penale

Publicat

motocicleta

motociclisti politia Doi bărbaţi din Floreşti, judeţul Cluj au avut „ghinionul” să fie opriţi pe DN1, la Miraslău, de poliţiştii rurali din Aiud, care erau în control în trafic. Oamenii legii au descoperit că bărbaţii, care conduceau motociclete, nu aveau permise. S-au ales cu dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, luni, 20 iunie, în jurul orei 15.50, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit pentru control, pe DN 1, în afara localităţii Mirăslău, două motociclete ce erau conduse de doi bărbaţi, în vârstă de 38 respectiv 36 de ani, din comuna Floreşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că niciunul dintre motociclişti nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi motocicliști, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax