|

FC Unirea Alba Iulia și-a stabilit antrenorii. De la 1 august încep înscrierile pentru cele șase grupe de juniori

20246520_1681289171913243_1704680277008910553_nDupă ce și-a găsit oameni care să investească în viitorul fotbalului albaiulian, acum  FC Unirea Alba Iulia începe să intre în linie dreaptă. Clubul și-a stabilit antrenorii, iar de la 1 august vor începe înscrierile pentru echipele de juniori. 

Marți a avut loc prima întâlnirea pentru organizarea Centrului de Copii și Juniori al FC Unirea Alba Iulia, iar primul pas pentru a readuce la viață ceea ce a fost clubul fanion al județului este recrutarea de tinere talente.

Copiii pasionați de fotbal sunt așteptați, alături de părinți, începând cu data de 1 august sediul clubului de pe strada Septimius Severus nr. 38A. să se înscrie la clubul de fotbal Unirea Alba Iulia.
Aceștia vor fi direcționați către antrenorul potrivit fiecărei grupe de vârstă, care vă va comunica programul de antrenament.

FOARTE IMPORTANT: Înscrierile sunt GRATUITE! Nu vor fi percepute taxe pentru deplasări, antrenamente sau echipament.

Antrenorii vor fi organizați în felul următor:
Grupa A – Neluțu Popa | 1999 – 2000
Grupa B – Ionuț Grozav | 2001 – 2002
Grupa C – Gică Bran | 2003 – 2004
Grupa D – Raul Unchiaș | 2005 – 2006
Grupa E – Ciprian Selagea | 2007 – 2008
Grupa F – Alexandru Giurgiu | 2009 – 2011

Conducătorul  Centrului de Copii și Juniori al FC Unirea Alba Iulia va fi Neluțu Popa care s-a întors la clubul de suflet după șase ani.

„Am cam suferit acești șase ani, cu toate că mi-am alinat dorul cu echipa Europa unde am fost cooptat imediat după ce am plecat de aici, și acum am venit cu gândul să reușim să facem cât mai multe lucruri bune. Ar fi poate prea mult să sun că vom reuși să face ce am făcut înainte cu generația lui Gicu sau ceilalți, dar poate măcar jumătate să putem realiza” apuse Neluțu Popa.

Acesta a mai declarat că își dorește ca Unirea Alba Iulia să revină la ceea ce a fost dar pentru asta este nevoie de multă răbdare atât din partea antrenorilor cât și a părinților.

Reamintim că fotbalistul Gicu Grozav și omul de afaceri Mihai Oancea au decis să reînvie echipa fanion a județului Alba. Cei doi vor investi în clubul sportiv Unirea Alba Iulia pentru a încerca să pună pe picioare echipa din Cetatea Marii Uniri.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=585669avatar Publicat de pe 26 iulie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SPORT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
  • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
  • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
  • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...
  • VIOREL: Bine ca Isi dau prime si salarii de zeci de mii de lei. HAVA se plimba prin Grecia,vara asta nu prea a dat pe...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI