Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbatul care și-a înjunghiat soția luni, reținut pentru tentativă de omor, prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

Publicat

Bărbatul care și-a înjunghiat soția luni dimineață a fost reţinut pentru tentativă de omor calificat şi a fost prezentat luni procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. În fața jurnaliștilor, bărbatul a spus că regretă faptele comise, că își iubește soția și că ar fi recurs la acest gest din gelozie, de teamă că soția l-ar părăsi.

Bărbatul, Iosif D. de 39 de ani este originar din județul Neamț, la fel ca soția. Cei doi locuiau în Alba Iulia fără documente legale, lângă locuinţa surorii lui, domiciliată în Alba Iulia, pe strada Andrei Mureşanu, nr. 82.

Conflictul a început deja de duminică pe fondul consumului de alcool şi al geloziei. Soția s-a refugiat în casa cumnatei sale, iar luni dimineață, după plecarea cumnatului la serviciu, soțul a intrat în casă în timp ce cele două femei dormeau și și-a înjunghiat soția. Incidentul s-a petrecut după o noapte de scandaluri in care rudele celor doi au chemat de doua ori politia.

În jurul orei 9.00, femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la spital, după ce a fost înjunghiată de către soț de trei ori, în zona toracică și în zona gâtului.

Scandalul nu a trecut neobservat nici înainte de incident, forţele de ordine fiind solicitate de două ori azi noapte prin apelul de urgenţă 112. Din nefericire, intervenţia oamenilor legii nu a reuşit să aplaneze conflictul, iar în cursul dimineţii, bărbatul a recurs la gestul de a-şi înjunghia soţia.

Citiți și: Înjunghiată în piept, în urma unui scandal cu soţul: O femeie de 40 de ani din Alba Iulia, transportată la spital

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. loli

    luni, 24.03.2014 at 21:13

    pai e mo***** , astia isi bat femeile si le injunghie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax