Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp, ediţia a doua. Câştigătorii competiţiei de la Alba Iulia

Publicat

Cupa Florea Grup 7 A doua ediție a Cupei Florea Grup la Tenis de Câmp a reunit, în weekend, la Alba Iulia, pasionaţi ai sportului alb, care au avut ocazia să îşi “certifice” performanţa.

Jucătorii au concurat la una dintre cele 4 categorii: Open, 35 – 50 ani, 50 – 60 ani sau +60 ani. Numărul de participanți înscriși a crescut față de prima ediție, la fel și valoarea premiilor, care a depășit 5.000 lei. Câștigătorii au primit diplome, cupe, medalii, dar și vouchere de servicii la ‎Florea Taxi si Hotel Transilvania.

Câștigătorii fiecărei categorii sunt:

OPEN:

Locul 1: David Florea și Gabriel Lincă

Locul 2: Adi Stanciu și Oprița Emil

Locul 3: se va juca în această săptămână între Marcel Florea și Mircea Socaciu, Dan Topor și Dan Sărmășan

35- 50 ani:

Locul 1: Radu Contor și Viorel Oargă

Locul 2: Mateescu Adrian și Cadar Constantin

Locul 3:Bitica Constantin si Ciuca Adrian

50 – 60 ani:

Locul 1: Chira Valer cu Coș Marius

Locul 2: Lincă Ion și Oprița Emil

Locul 3: Popercu Ioan și Lupu Cornel

+60 ani:

Locul 1: Lincă Ion și Lupu Cornel

Locul 2: Botian Tiberiu și Muntean Nicu

Locul 3: Canișag Gheorghe și Lupu Horia

„Florea Grup s-a înființat în urmă cu 20 de ani în Alba Iulia, iar de atunci sprijină comunitatea: sunt peste 500 de angajați în firmă, iar cifra de afaceri a depășit 100 de milioan de lei. Pe lângă dezvoltarea economiei locale, credem că o companie trebuie să fie și responsabilă social. Această competiție este doar unul dintre proiectele noastre de încurajare a unei vieți active. Oricine practică sportul este mult mai sănătos, mai optimist și mai creativ, și ne bucurăm că între participanții la acest concurs au fost și foarte mulți colegi din firmă”, declară Marcel Florea, directorul general Florea Grup și unul dintre jucătorii înscriși în acest concurs.

Despre Florea Grup

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, unde de curând a fost inaugurată cea de a zecea stație de carburanți, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. Excelența în turism a fost recunoscută în acest an în cadrul Galei Top Hotel, unde Hotel Transilvania a obținut locul 3 la categoria „Hotel de 4 stele neafiliat unui lanț internațional”. În luna iulie, Hotel Transilvania a primit de la Trip Advisor „Certificate of Excellence”, distincție acordată locațiilor care primesc cele mai bune recenzii de la vizitatori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax