Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Incident la Blaj. Fetiţă de 7 ani, muşcată de un câine rasa Pitbull, pe stradă, lângă un magazin

Publicat

O fetiţă de aproape 7 ani a fost muşcată de un câine, pe stradă, în faţa unui magazin, la Izvoarele, localitate ce aparţine de Blaj. Părinţii fetiţei cer doar asigurarea câinelor de către stăpâni, pentru a nu se repeta astfel de incidente.

În imaginile distribuite pe reţeaua de socializare se vede un câine tânăr, din rasa pitbull, potrivit celor care au postat fotografiile. Alăturat, sunt fotografii cu urmele de pe corpul fetiţei, rămase după nefericitul incident.

Vezi și Fetiță de 11 ani din Alba, mușcată de un câine, în zona feței. Proprietara animalului a decedat după șoc

“Fetiță de aproape 7 ani, muşcată de un pitbull tânăr, în Ciufud (Izvoarele – n.r), Blaj, Jud. Alba! Fetița a fost muşcată pe stradă, în faţa unui magazin alimentar! Părinții fetiței cer doar asigurarea câinelui pentru siguranța tuturor, mai ales că vorbim de o rasă de câine cu un istoric sângeros”, este mesajul distribuit, duminică, pe Facebook.

Potrivit unor martori, incidentul s-ar fi petrecut în momentul în care proprietarul ar fi deschis poarta, iar câinele a ieşit în stradă şi, până să se mai poată interveni, a atacat-o pe fetiţă.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

sursa foto-video: Facebook

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax