Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: IMPOSSIBLE se poate și la Alba Iulia: SHOW cum n-a mai văzut CETATEA, cu Willy William, James Arthur şi INNA la ALBA FEST

Publicat

IMG_9292 Anul acesta Alba FEST s-a întrecut din toate punctele de vedere. Dacă anii trecuți credeam că mai bine de atât nu se poate, ei bine, organizatorii ne arată o evoluție clară a evenimentului care se dorește a fi mai mult decât o sărbătoare de „Zilele Orașului”. După ce în prima zi au urcat pe scenă nume sonore din industria muzicală românească, ziua a doua a fost una de neuitat pentru albaiulienii care și-au putut vedea idolii chiar la ei acasă. Trei nume consacrate, trei artiști care au depășit granițele Europei au ajuns în Cealaltă Capitală. James Arthur, Willy William şi Inna au creat o adevărată isterie în rândul fanilor veniți din mai multe orașe doar pentru a-i vedea și asculta LIVE pe scena de la Alba FEST 2016. Inna și Willy Wiliam au făcut toți banii, iar James Arthur ne-a arătat că imposibilul poate fi atins și la Alba Iulia, chiar dacă s-a grăbit să vadă la tv meciul din finala Champions Ligue.

Alba Fest este fără doar și poate evenimentul anului în Alba Iulia. Anul acesta show-ul creat special pentru iubitorii de muzică și de distracție a întrecut toate așteptările. A doua zi a evenimentului a zguduit Cetatea Alba Carolina la propriu.  Willy William, James Arhur şi Inna sunt artiștii anunțați și așteptați de fani la spectacolul despre care se va vorbi tot anul.

Seara a început cu un warm-up mixat de Mooving Elements.

IMG_9074 Willy William, omul cu „Aleez, allez, allez”, a fost primul care a dat startul mega-concertelor din cea de-a doua zi de Alba Fest, în Cetatea Alba Carolina. DJ-ul francez-jamaican a intrat pe scenă, în fața miilor de albaiulieni și turiști, interpretând piesa „Englishman in New York”. Următoare piesă a artistului a ridicat sute de mâini în aer, iar cei prezenți au cântat împreună cu acesta refrenul „Allez, allez, allez”. Este vorba despre melodia „Ego”, piesă care a căpătat popularitate şi cu care Willy William a scris istorie. În Piața Cetății au răsunat mai apoi piese precum „Te quiero”, „Baila”, „Le tour du monde” sau „I like to move it”.

Înainte de părăsi scena, artistul și-a făcut un „selfie” cu miile de albaiulieni și turiști aflați sâmbătă seara în Piața Cetății din Alba Iulia, la Alba Fest 2016.

IMG_9177 Următorul cântăreț a fost britanicul James Arthur. Acesta a spus „bună seara” celor prezenți, după care a interpretat, pentru început, piesa „You’re nobody til somebody loves you”. Au urmat apoi piese precum „I’m sexy and I know it”, „Hometown glory”, „Let’s get it on”, sau „Get down”.

Spectatorii au recunoscut și fredonat împreună cu artistul versurile piesei „Impossible”, melodie ce a fost lansată după finala concursului X Factor din Marea Britanie, în 2012. În prima săptămână de la lansare, melodia s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume.

 

IMG_9213 Distracția a continuat cu una din cele mai iubite artiste ale momentului. INNA, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, a stins luminile în cea de-a doua zi de Alba Fest 2016 cu un super concert.

„Be My Lover”, „Sun is up”, „Hot”, „Deja vu”, „Diggy down”, „INNdiA”, „Endless”, „Love yourself”, „Oare”, „Strigă”, „P.O.H.U.I.”, „More than friends”, „Yalla”, sau „Cola song” au creat o adevărată isterie în rândul tinerilor. Schimbare de atitudine majoră în comportamentul de scenă al artistei. INNA  a comunicat în permanență cu publicul și chiar a coborât de pe scenă și a cântat împreună în mai multe zone din jurul acestea, aproape de fanii săi. Artista a spus că a încălcat protocolul impus de impresarii săi  pentru că nu s-a putut abține să nu fie mai aproape de publicul extraordinar din Alba Iulia. INNA a făcut spectacol pe scena din Piața Cetății în fața a peste 20.000 de albaiulieni și turiști.

YouTube video

La finalul concertelor, cei prezenți în Cetatea Alba Carolina s-au bucurat de un superb foc de artificii pregătit de organizatori.

YouTube video

VEDEȚI LIVE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PIAȚA CETĂȚII pe pagina de facebook Alba24.ro.

Ne cerem scuze pentru calitatea, uneori, foarte slabă a filmării LIVE din Piața Cetății. Inițial, la probe, filmarea a fost bună , dar după ce piața s-a umplut de oameni calitatea semnalului de internet pe toate rețelele mobile a scăzut foarte mult. De aceea ne cerem scuze pentru că, din dorința de a face o bucurie celor care nu au reușit să vină la concerte, uneori, calitatea filmării a fost slabă. Mulțumim de înțelegere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax