Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte PSD Alba. „Voi începe o reformă temeinică la nivelul organizaţiei judeţene”

Publicat

ioan dirzu la vot Comitetul Executiv Naţional PSD a hotârăt reconfirmarea în funcţia de preşedinte al PSD Alba a deputatului Ioan Dîrzu. Decizia a fost luată în şedinţa de vineri, la Vaslui.

“În urma unei analize aprofundate cu echipa de conducere PSD, am concluzionat că avem nevoie să reclădim organizaţia judeţeană Alba, prin schimbarea modului de a face politică şi a felului în care s-a făcut până acum administraţie publică, dar şi prin atragerea tinerilor care să fie baza unei noi generaţii de politicieni.

Voi începe în perioada următoare o reformă temeinică la nivelul organizaţiei judeţene şi voi prezenta o echipă serioasă de candidaţi pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ioan Dîrzu.

Acesta a ţinut să îi mulţumească preşedintelui Liviu Dragnea, dar şi colegilor pentru sprijinul oferit.

Ioan Dîrzu, de profesie medic veterinar, ocupă funcția de președinte al Organizaţiei Judeţene Alba a PSD din anul 2008.

Acesta şi-a dat demisia de la conducerea PSD Alba, în urma rezultatelor slabe pe care organizaţia le-a obţinut la alegerile locale din 5 iunie. Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a luat act, în 30 iunie, de demisia acestuia şi a altori lideri de filiale. Conducerea interimară a organizaţiei a fost asigurată de fostul prefect, Cornel Murg.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax