Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Rectificări bugetare, delegaţie la Viena şi bani pentru ziua de 21 Decembrie

Publicat

primarie alba iulia Consilierii locali din Alba Iulia s-au întâlnit joi, 10 decembrie, de la ora 13.30 în şedinţă de îndată, în care s-a propus aprobarea a patru proiecte de hotărâre. Este vorba despre rectificări bugetarea, delegaţie a primăriei la Viena şi alocarea unor sume de bani pentru marcarea celor 26 de ani de la Revoluţia din 1989, la 21 Decembrie.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilieri.

Proiectul ordinii de zi:

1. Rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al municipiului Alba Iulia (în plus, 85, 88 mii lei din donaţii şi sponsorizări, 105 mii lei din defalcări TVA aferente plăţii sumelor prevăzute în hotărâri judecătoreşti pentru personal din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, 4011 mii lei – sume defalcate TVA pentru finanţare cheltuieli salarii din unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, 3,11 mii lei din cote defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, 0,7 mii lei subvenţii pentru clasele de învăţământ special, 40 mii lei venituri proprii învăţământ, 7000 lei contribuţii de întreţinere a persoanelor asistate; trei parohii cer spriin financiar pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere, câte 5000 de lei fiecare: Parohia Unită cu Roma Greco-catolică Alba Iulia, Parohia Ortodoxă Cetate II Alba Iulia şi Parohia Ortodoxă Română Bărăbanţ).

2. Execuţia bugetului general de venituri şi cheltuieli pe trimestrul IV anul 2015 al Municipiului Alba Iulia

3. Deplasarea unei delegații a municipiului Alba Iulia la Viena, Austria în perioada 14-19 decembrie 2015 (primarul Mircea Hava se întâlneşte cu reprezentanţi ai organizaţiei The League of Historical Cities)

4. Cheltuirea unei sume de bani din bugetul local al municipiului Alba Iulia pentru marcarea Zilei de 21 Decembrie 1989 (cele două asociaţii de revoluţionari cer 6500 de lei pentru manifestări de recepţie comemorativă).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax