Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LIVE VIDEO: Echipa ISU Alba, alături de salvatori din 16 ţări, la Campionatul Mondial de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, de la Târgu Mureş

Publicat

descarcerare Echipa de prim ajutor din cadrul ISU Alba participă în această perioadă la Campionatul Mondial de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, ediţia 2017, de la Târgu Mureş, alături de salvatori din ţară şi de peste hotare.

Campionatul se desfăşoară în perioada 30 august – 3 septembrie, în municipiul Târgu Mureș, fiind cea mai mare competiţie susţinută de Organizația Mondială a Salvatorilor.

La competiţie participă 50 de echipe de descarcerare şi prim-ajutor din 16 ţări (inclusiv SUA, Portugalia, Africa de Sud şi cinci echipe din România, printre care şi ISU Alba).

Vineri, 1 septembrie, echipa ISU Alba susţine proba de traumă (de la ora 17.00):

Lotul ISU Alba: Șef lot – mr. Bogdan Șchiopu; plt. maj. Ioan Ciulic, plt. maj. Sorin Borzescu, plt. maj. Paul Horea.

YouTube video

În anul 2016, lotul ISU Alba a obținut locul 3 la faza națională a Competiței Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, iar în anul 2017 lotul ISU Alba a obținut locul 3 la faza națională a Competiței Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax