Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Războiul legii privind „darea în plată”. Cât ar putea ajunge avansul la creditul ipotecar

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi îţi spun adevărul despre Legea „dării în plată”, care a revoltat băncile.

Vei vedea de ce se opun bancherii acestui act normativ, dar şi dacă este adevărat că ajută 800.000 de familii care nu mai pot plăti ratele şi scapă de obligaţii dacă renunţă la imobilul ipotecat.

De ce ameninţă băncile că vor cere avans de 50% la creditele ipotecare? Este adevărat că legea este o catastrofă pentru dezvoltarorii imobiliari?

Iar de la ora 22.30 vei fi martorul unor dezvăluiri incredibile din Radioul Public. Vei vedea ce conţine butoiul cu pulbere de la Societatea de Radiodifuziune, care sunt ilegalităţile de care este acuzat preşedintele-director general şi care est miza acestui nou război din mass-media.

Numai la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV și Realitatea FM.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax