Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două persoane rănite în urma unui ACCIDENT pe DN 74, în zona localității Feneș, din cauza neacordării de prioritate

Publicat

politia masina smurdTraficul rutier a fost blocat temporar pe DN 74, la un kilometru de localitatea Feneș, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 14.00, din cauza unui accident rutier. Potrivit IPJ Alba, două persoane au fost rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Polițiștii au făcut cercetări la faţa locului.

UPDATE: La ora 14.20, IPJ Alba a anunțat reluarea traficului, în condiții normale. Persoanele implicate în accident au suferit răni superficiale, potrivit polițiștilor.

UPDATE 1: Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 14.00, D.I., de 57 de ani, din comuna Şibot, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate, la pătrunderea, de pe DC68 în DN 74 şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Horea, a transmis IPJ Alba.

În urma accidentului, două femei, de 41 şi 33 de ani, din comuna Horea, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia, unde au primit îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax