|

Galerie FOTO – VIDEO: Alba Iulia – Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi de la Olimpiada Națională de Limbă și Literatura Română

IMG_0313Alba Iulia a fost, timp de câteva zile, loc de întâlnire și concurs, pentru cei mai buni elevi de liceu  din România la Limba și Literatura Română. 189 de liceeni au participat la Olimpiada Națională din acest an. Cei mai buni dintre aceștia au fost premiați în cadrul unei festivități desfășurate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. 

Vezi CLASAMENT final la Olimpiada de Limba şi literatura română, etapa naţională, Alba Iulia 2017. Punctajele elevilor de liceu

REZULTATE (înainte de contestaţii) la Olimpiada naţională de Limba şi literatura română 2017, de la Alba Iulia. Ce SUBIECTE au primit elevii de liceu

La etapa naţională, elevii au susţinut miercuri Proba A (proba scrisă individuală), iar joi şi vineri, pe grupe, Proba B (proba orală individuală), din domeniul de studiu comunicare. Toate probele s-au desfăşurat la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Concursul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al Județului Alba, în parteneriat cu UAB.

Pe lângă examenul în sine, elevii olimpici din ţară au avut ocazia, la Alba Iulia, să descopere Cetatea Alba Carolina, să cunoască personalităţi locale şi să participe la activităţi artistice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=563132avatar Publicat de pe 29 aprilie 2017 şi actualizat pe 29 aprilie 2017.
Publicat în Educatie, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Galerie FOTO – VIDEO: Alba Iulia – Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi de la Olimpiada Națională de Limbă și Literatura Română”

  1. Dorin Popescu
    avatar

    BLAT pe fata !!! Pe 27 aprilie ora 15.00 trebuia sa afisati rezultatele – conform programului inmanat participantilor. Dar la acea ora rezultatele erau deja afisate ( la 13.30 ) si chiar la 15.00 expira si perioada de contestatii. Ati afisat mai devreme – proba orala din ziua respectiva ati scurtat-o la jumatate ca timp fata de cea din ziua anterioara – la acelasi numar de elevi !!! Elevii care au venit pentru rezultate conform orarului stabilit de Dvs. nu aveau sansa sa faca contestatie !!! Va bateti joc de elevi, asa cum va bateti joc de tot sistemul de invatamant !!! MULTUMIM ORGANIZATORILOR: INCLUSIV DNEI DIRECTOR DIN MINISTER, DNEI PRORECTOR …. SI CELORLATI DIN COMITETUL DE ORGANIZARE !!! RUSINE !!!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI