Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Șona care comercializa lemn, amendată cu aproape 40.000 de lei. A vândut fără acte 157 metri cubi de material lemnos

Publicat

lemne, material lemnos, Controalele la societăţile ce au ca obiect de activitate comercializarea materialului lemnos, au continuat. Cu această ocazie, o societate din comuna Şona a fost sancţionată cu amendă în valoare de 38.000 de lei, iar 156 de metru cubi material lemnos au fost confiscaţi.

În săptămâna 7- 11 septembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu specialişti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba au efectuat un control la o societate comercială din comuna Şona, ce are ca obiect de activitate comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, echipa de control a constatat că, în perioada 21 octombrie 2014 – 15 septembrie 2015, administratorul societăţii a comercializat cantitatea de 157 metri cubi material lemnos, fără a înregistra operaţiunile în aplicaţia I Wood Traking şi nu a completat la zi registrul de evidenţă proprie privind intrările şi ieşirile de material lemnos.

Totodată, s-a constatat că nu au fost întocmite raportările lunare, pentru aplicaţia SUMAL.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale, cu amendă în valoare totala de 38.000 lei, iar ca şi măsură complementară, a fost confiscată cantitatea de 157 metri cubi material lemnos.

Totodată, societăţii i-a fost retras acordul de distribuire şi utilizare a documentelor cu regim special.

Controalele în cadrul Planului de acţiune Scutul Pădurii 2015 sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax