Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Ședință extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia. Se decide acoperirea deficitului bugetar de 28.000 de lei

Publicat

primaria alba iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocați joi, 9 ianuarie, de la ora 10.00, la sediul Primăriei, pentru a decide privind acoperirea deficitului bugetar înregistrat în anul 2019. Suma de aproximativ 28.000 de lei va fi acoperită din excedentul bugetar provenit din fonduri nerambursabile în anii anteriori.

”Se impune acoperirea deficitului aferent anului 2019 înregistrat la bugetul fondurilor externe nerambursabile, sursa D, în sumă de 28.124,56 lei (proiect Impact Euroscepticism), din excedentul fondurilor nerambursabile al anilor precedenți”, se arată în raportul de specialitate al singurului proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

Municipiul Alba Iulia este partener transnațional în cadrul proiectului „The impact of the euroscepticism on the european construction”, finanțat în cadrul Programului „Europa pentru Cetățeni”. În cadrul acestuia, anul trecut, la Alba Iulia a fost organizată o dezbatere la care au participat 200 de cetățeni, pe tematici despre valorile europene, instituțiile europene, modul de funcționare al mecanismelor și instituțiilor europene și nu în ultimul rând euroscepticismul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax