Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje de Sfântul ANDREI. Urări, felicitări și SMS-uri pentru Andrei, Andi, Andreea, Andra, Andrada

Publicat

sarbatoare chef pahare

Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruța, Andrieş sau alte derivate își serbează pe 30 noiembrie ziua numelui. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume. În această zi, aproximativ 720.000 de români își serbează onomastica.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

sfantul andrei

Numele Andrei derivă din grecescul Andreas, care înseamnă „viteaz”, „bărbătesc”.

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI – Mesaje de Sfântul Andrei pentru prieteni și familie:

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

Mesaje de Anul Nou 2024 * Felicitari de Anul Nou 2024 * Mesaje de Revelion 2024 * Mesaje haiose de Anul Nou 2024 * URĂRI de La Mulți Ani 2024

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la tine și mai mult! La mulți ani și te iubesc!”

„Ciocnim un pahar în cinstea ta! Să ne trăiești, Andrei!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL ȘTEFAN: URĂRI și FELICITĂRI pe care le poți trimite prin SMS persoanelor dragi

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros <La mulți ani>, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sanatate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

„Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

„Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numita iubire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

„Îți doresc o viață senină ca răsăritul de soare și un suflet curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

„Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

„Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopotelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați.”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„La mulţi ani, Andrei, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

Citește și MESAJE de ZIUA NAȚIONALĂ pentru toți românii. Felicitări și urări din inimă de român de 1 Decembrie 2023

„La mulți ani de ziua ta, Andreea/Andrei!”

„La mulți ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!”

„La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

„La mulți ani și fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

„Numele ce-l porți de Sfânt, să-ți dea putere și tărie, ani bogați și bucurie! La mulți ani, Andreea!”

„O zi minunată și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Andrei!”

„Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Andrei!”

„Să fii mereu tânăr(ă) și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”

„Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule!”

„Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„Un cer albastru fara nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.”

„Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulți Ani!”

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI – Mesaje religioase de Sfântul Andrei:

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„La mulți ani în această zi binecuvantată de Sfântul Andrei!”

„La mulți ani! Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Andrei, îţi urez multă sănătate şi fericire!”

„Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani Andreea!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiați.”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Pentru că porți nume de Sfânt, îți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări.”

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească! La multi ani Andrei/ Andreea!”

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI – Mesaje de Sfântul Andrei în versuri:

„Hai noroc și voie bună,

Să petrecem împreună,

C-astăzi este o zi mare,

Și-i motiv de sărbătoare.

La mulți ani, Andrei/Andreea!”

 

”Un gând bun și-o sărutare,

Azi, la ceas de aniversare,

Sfântul Andrei să te ocrotească,

Visele să ți se-mplinească!

La mulți ani, Andrei/Andreea!”

 

”Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecată înțeleaptă,

Viață lungă pământească,

Ce dorești să se-mplinească!

La multi ani fericiți, Andrei/Andreea!”

 

”La mulți ani de Sfinții Andrei,

Fericire și bani grei!

Soarta dulce și aleasă,

Fie-ți tot mereu mireasă!”

 

”La mulți ani cu veselie,

Sănătate pe vecie,

Casa plină de bucate,

Dragoste pe săturate,

Bani la greu, noroc cu carul,

La mulți ani și sus paharul!”

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax