Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pontaj pe cartelă din toamna asta, la Primăria Alba Iulia. Angajații instituției nu vor mai putea întârzia sau lipsi la serviciu

Publicat

De la 1 noiembrie Primăria Alba Iulia va renunța la condica de prezență pentru angajați. Verificarea programului de lucru al acestora se va face cu ajutorul unui sistem de pontaj electronic cu cartele, ce va începe să fie testat de la începutul lunii octombrie. 

Primăria Alba Iulia a cumpărat luni, 20 septembrie, mai multe componente necesare implementării unui sistem pentru pontaj electronic al angajaților instituției. Este vorba despre abonamente lunare pentru o aplicație de pontaj și două kit-uri de pontaj electronic, compuse dintr-un mini PC și un cititor de cartele RFID. 

Reprezentanții instituției au precizat pentru Alba24.ro că în jurul datei de 1 octombrie va începe testarea sistemului și încărcarea bazei de date, iar din 1 noiembrie se va renunța la condica de prezență.

Valorea componentelor este de 3.100 de lei. Achiziția a fost făcută prin cumpărare directă pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), ofertantul fiind Electronista SRL din Alba Iulia.

În viitorul apropiat, angajații Primăriei Alba Iulia vor mai avea acces în clădirea instituției doar pe baza unui card de pontaj. Mai exact, fiecare angajat va primi un card pe care îl va scana dimineața când ajunge la muncă, în momentul în care iese în pauză și automat când i se va termina programul de lucru și va părăsi clădirea.

Potrivit descrierii publicate pe SEAP, fiecare abonament lunar oferă posibilitatea introducerii unui număr de până la 200 angajați/utilizatori/responsabili. Acest abonament include suportul tehnic pentru aplicație, telefonic, pe email sau prin intermediul chat-ului din aplicație.

KIT-ul de pontaj electronic va cuprinde:

  • mini PC X8S, Quad-Core 1.84 GHz, 2 GB Full HD 1080P Windows 10 + Android 4.4
  • cititor cartele RFID

Reamintim faptul că în 15 februarie, Primăria a lansat o licitație publică pentru achiziția a 1 .000 de carduri și a unei imprimante pentru carduri, iar pentru aceastea a alocat un buget de 12.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate