Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, reales lider al Biroului Politic Local. Cine a participat la ședință

Publicat

Liberalii din Sebeș s-au întâlnit sâmbătă, 26 iunie, pentru a-și alege liderul la nivel local. Alături de liberalii din Sebeș s-au aflat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, vicepreședintele Marius Hațegan și europarlamentarul Mircea Hava. 

Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeș a fost reales în funcția de lider al Biroului Politic Local, de către colegii de partid. Prezența liderilor PNL Alba la Sebeș întărește ideea că Dorin Nistor are suportul acestora, mai ales după ce primarul din Sebeș s-a aflat într-un conflict deschis cu un vechi membru PNL, Adrian Bogdan, care a și fost demis din funcția de viceprimar al municipiului.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL la vârful administrației din Sebeș: Primarul Dorin Nistor cere demiterea viceprimarului Bogdan Adrian. MOTIVELE

”Azi în cadrul Comitetului de Coordonare Local (CCL), liberalii din Sebes și-au ales liderul. Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș ales PREȘEDINTE al Biroului Politic Local pentru un nou mandat”, a scris Marius Hațegan pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax