Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Cum a fost promovată Cetatea Alba Carolina, de angajații primăriei, la Târgul European al Castelelor. Cum a arătat standul

Publicat

YouTube video

O masă cu pliante, două bannere în spate și două harți mici pe laterale: așa a arătat standul de promovare al Cetății Alba Carolina, la cel mai importat târg de promovare a cetăților și castelelor din România, eveniment care a avut loc în Hunedoara, în perioada 27 – 28 mai. 

În condițiile în care la Alba Iulia există printre cele mai bine organizate evenimente de reenactment din țară și unde activează trupe de daci, romani, gladiatori, garda austriacă, garda Marii Uniri, angajații Centrului de Informare Turistică al Municipiului Alba Iulia s-au limitat la câteva pliante pe o masă.

Comparativ restul de 20 de standuri care au promovat obiective turistice din țară, au fost mai interactive și vizual mult mai bine puse la punct. 

Primăria Alba Iulia a anunțat printr-o postare pe Facebook că Cetatea Alba Carolina a fost reprezentată la Târgul European al Castelelor, care a avut loc la Castelul Corvinilor.

Este de altfel singura informație oferită de Primăria Alba Iulia cu privire la participarea la târg. În schimb, evenimentul a fost promovat la nivelul județului Hunedoara, dar și la nivel național. De asemenea, există chiar și o filmare pe YouTube, filmare realizată de Primăria Hunedoara, în care apar toate cele 21 de standuri.

Pe parcursul video-ului de 45 de minute se poate vedea cum s-au pregătit cei prezenți la eveniment și cum a arătat fiecare stand în parte. Standul organizat de angajații primăriei Alba Iulia apare la minutul 23.26.

Cum a arătat standul Cetății Alba Carolina

Standul Cetății Alba Carolina, ce mai mare cetate de tip Vauban din România, a fost compus dintr-o masă pe care a fost pusă o pânză similară din cea care delimita spațiul exozițional. Pe masa au fost așezate mai multe pliante, iar în spate două bannere, cu cele două catedrale din Cetate. Pe laterale apar și două hărți de mici dimensiuni ale Cetății.

Pe masă se pot observa mai multe pliante și materiale promoționale. În video apar și două angajate ale Centrului de promovare turistică, în haine de stradă, care interacționează câteva minute cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Comparativ la alte standuri, precum cel al Cetății Sucevei, vizibil la minutul 14.13, al Cetății Mălăieşti, la minutul 14.31, al Castelului Sturdza, minutul 15.36, , minutul 16.18, toți reprezentanții sunt îmbrăcați în haine din epoca sau care imită hainele dintr-o perioadă istorică.

Cum au arătat comparativ, alte standuri din cadrul evenimentului

Din cele 21 de standuri prezentam câteva exemple, cu capturi video din materialul publicat de Primăria Hunedoara.

Minutul 14.13 Cetatea de Scaun a Sucevei: Patru angajați îmbrăcați cu veșminte care imită cel puțin haine de epoca, pereții standului, formați din mash-uri de mari dimensiuni cu poze din interiorul Cetății, pliante și chiar un televizor.

Următorul stand, minutul 14.31, Cetatea Mălăieşti, trei angajate, una cu o rochie ce imită o rochie de epocă, un manechin îmbrăcat cu o armură, o altă rochie prinsă de stand și câteva materiale promoționale.

Minutul 15.36, Castelul Strudza, trei angajați îmbrăcați în haine de perioada interbelică, un sfeșnic cu lumânari aprinse pe masă, un pocal, scaune de fier și materiale promoționale.

Minutul 16.18, Cetatea Neamț. Trei angajați, standul compus din mash-uri de mari dimensiuni cu poze din cetate, angajații îmbrăcați în haine de stradă, dar mai multe obiecte de armură pe masa de prezentare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Flaviu Buta, standurile au fost amenajate de către organizatori, toate în același fel, referindu-se la spațiul de expoziție. În rest a ținut de imaginația și materialele aduse de fiecare reprezentat al obiectivului promovat. Cazarea a fost plătită de către organizatori, a mai precizat Flaviu Buta.

Sursă foto: Primăria Alba Iulia, capturi video YouTube.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lucian

    duminică, 29.05.2022 at 13:18

    Ce usor e sa stam acasa si sa improscam cu noroi in cei care incearca sa faca ceva pentru orasul nostru… Ieri am vizitat cu familia Castelul Corvinilor si am fost placut impresionat cand am primit pliante cu Alba Iulia. Atunci am aflat ca era un targ al cetatilor in desfasurare. Srandul cetatii Alba Carolina era in pozitie centrala, doamnele de la stand impartind turistilor pliante, chiar aveau mai multe materiale decat alte standuri si era decent amenajat,iar doamnele amabile… Nu inteleg care e scopul acestui articol? Cat de putina minte sa ai sa scrii de rau despre o initiativa menita sa aduca turisti? Mi se pare razbunare sau campanie electorala…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax