Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident la Șibot între o motocicletă și un scooter. Motociclistul a ajuns la spital

Publicat

pol

politie, sirena, lumini. girofar, noapteaUn accident rutier s-a produs joi noaptea, între o motocicletă și un scooter, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Alba. Accidentul s-a produs în zona Șibot.

Polițiștii au transmis că motociclistul care a intrat în coliziune cu scooterul a fost transportat la spital. 

IPJ nu a oferit deocamdată alte detalii legate de incident, cum ar fi vârsta sau starea motociclistului sau cu privire la modul în care s-a produs. În cauză se efectuează cercetări.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 4 august, în jurul orei 00.35, pe DJ 704, în afara localităţii Vinerea, A.G., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă , nu a păstrat o distanţă suficientă şi a intrat în coliziune cu un moped condus de R.A., de 26 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave, iar mopedistul şi un bărbat de 37 de ani, pasager pe moped, au suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax