Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat și două femei au ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 18.00, pe strada Bulevardul Revoluției din Alba Iulia. În coliziune au fost implicate două autoturisme, unul marca Seat, care s-a răsturnat în urma impactului și un Audi, ambele înmatriculate în județul Alba. În urma accidentului, două femei cu vârsta de până în 30 de ani, au fost transportate la Spitalul Județean Alba în stare conștientă.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului marca Seat, de culoare albastră, care venea din direcția spital, a virat la dreapta pentru a intra în parcarea de vis-a-vis de Colegiul Militar, moment în care șoferul autoturismului marca Audi, din cauza vitezei cu care circula, nu l-a observat și l-a lovit în plin.

UPDATE: La data de 25 aprilie ora 18:04, pe B-dul Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia, A.A.V., o femeie în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Spitalul Judeţean – Stadion, circulând pe banda de lângă axul drumului, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea pe banda de lângă trotuar, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie şi care era condus de C.I., de 36 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă şi a pătruns într-o parcare din vecinătate unde a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, C.I. a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate faţă de A.A.V., sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

 


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albina

    vineri, 25.04.2014 at 19:36

    si unde era Audi? din moment ce Seat-ul a facut dreapta spre parcare?din spate?ca nu se intelege

  2. albina

    vineri, 25.04.2014 at 19:38

    da, din spate, m-am mai uitat o data la poze 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax