|

Accident pe DN1, în sensul giratoriu de la Sântimbru. Două persoane rănite, după o coliziune între un TIR şi un autobuz

sens giratoriu sintimbruDouă persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri dimineaţa, pe DN1, în dreptul sensului giratoriu de la Sântimbru. Un TIR nu a dat prioritate unui autobuz.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6.30, pe DN1, la intersecţia cu DJ107B. Un bărbat în vârtă de 35 de ani, din Topliţa (judeţul Harghita), în timp ce conducea un autotractor, dinspre Teiuş spre Alba Iulia, nu a acordat prioritate unui autobuz, condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Alba, vehicul ce a pătruns în sensul giratoriu. În urma coliziunii, au fost rănite uşor două persoane, un tânăr de 27 de ani şi o femeie în vârstă de 34 de ani, din Blaj, pasageri din autobuz.

Circulaţia în zona accidentului a fost îngreunată, pentru aproximativ două ore.

Comunicatul IPJ Alba: „La data de 22.02.2016, în jurul orelor 6.30, pe Drumul National 1, la kilometrul 389, în afara localităţii Sântimbru, în dreptul intersecţiei cu DJ 107 B, B.C.I., de 35 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autotren în direcţia Teiuş – Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de un bărbat din judeţul Alba, care se afla în sensul giratoriu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 34 de ani, ambii din municipiul Blaj, pasageri în autobuz, au suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

Adaptaţi permanent viteza la condiţiile de drum;

Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;

La primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii), întrerupeţi călătoria şi parcaţi autovehiculul într-un loc sigur;

Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Respectaţi-vă partenerii de drum, păstraţi-vă calmul şi nu uitaţi politeţea rutieră!”

foto: arhivă

URL scurt: http://alba24.ro/?p=549585avatar Publicat de pe 22 februarie 2017 şi actualizat pe 22 februarie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, BREAKING NEWS, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “Accident pe DN1, în sensul giratoriu de la Sântimbru. Două persoane rănite, după o coliziune între un TIR şi un autobuz”

  1. Către firmele care fac lucrări și răspund de întreținerea drumului: nu mai lăsați fraților drumurile ne-liniate. Este așa greu sa trasați linii noi pe centru și PE margini? Dacă de 10 ori turnați asfalt atunci de 10 ori trasați și linii noi. Pur și simplu NU SE VEDE NIMIC în anumite zone noaptea pentru ca NU respectați standardele de semnalizare rutieră. Sau ați rămas fără vopsea fluorescentă? Este așa scumpă? Este așa greu de pus? Oamenii plătesc cu viața pentru ignoranța voastră.

  2. Asta e tara noastră fraților!Păcat ca e locuita!

  3. Sensul acela e incredibil de prost facut. La fiecare doua zile au loc tamponari acolo. De cand l-au facut sunt doar masini in coloana acolo iar cei de pe DJ tot prind greu sa intre. Pe scurt…o aiureala plantata pe DN.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI