Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Pieton lovit de un motociclist. A fost transportat la spital

Publicat

pol

politieJoi seara, în jurul orei 21.15 un accident rutier s-a produs la intersecția străzilor Macului cu Gheorghe Pop de Băsești.

Un motociclist a lovit un pieton care circula pe stradă. Pietonul a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia cu leziuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 21.03, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din municipiul Alba Iulia.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că Robert H., de 27 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce a condus un motociclu, nu a adaptat viteza de deplasare la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă, accidentându-l pe Avram M., de 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, care se deplasa în calitate de pieton.

În urma accidentului victima a suferit leziuni corporale, respectiv „fractură deschisă os temporal stâng, fractură deschisă gambă stânga”, iar conducătorul motociclului a suferit leziuni corporale uşoare.

În cauză cercetările continuă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian

    vineri, 19.06.2015 at 06:07

    Nu ați mai revenit cu amănunte. ..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax