Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADMITERE la Academia Tehnică Militară 2017: Centrul Militar Judeţean Alba recrutează candidaţi pentru cele 30 de locuri disponibile în sesiunea a doua. Detalii

Publicat

militari alba

militari alba Tinerii care vor să-şi pregătească o carieră în domeniul militar se pot înscrie până în 9 august la Academia Tehnică Militară Bucureşti, în sesiunea a doua. Centrul Militar Judeţean Alba recrutează candidaţi la sediul din Alba Iulia.

Centrul Militar Judeţean, prin Biroul Informare Recrutare, structura militară a Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară a început întocmirea dosarelor de candidat, sesiunea a II-a, pentru Academia Tehnică Militară, în anul şcolar 2017-2018 (băieţi şi fete).

Sunt 30 de locuri scoase la concurs în această sesiune, la Academia Tehnică Militară Bucureşti, indiferent de gen.

Termenul limită de întocmire a dosarului de candidat este 9 august 2017.

Informaţii suplimentare pentru candidaţi pot fi oferite de reprezentanţii Centrului Militar Judeţean Alba, la sediul nou din Alba Iulia, strada Regina Maria, nr. 6, telefon / fax 0258.812.291.

Pentru a se prezenta la concursul de admitere la studii universitare de licență în Academia Tehnică Militară, sesiunea septembrie 2017, candidații trebuie să parcurgă următorii pași:

1.În cazul în care nu au fost selecționați pentru a participa la concursul de admitere, sesiunea iulie 2017:

– să se prezinte la Birourile de informare – recrutare județene/ sector, în perioada 27.07 – 09.08.2017 sau la structurile de recrutare din MAI, ANP, STS, SRI sau SPP pentru constituirea dosarului de candidat și susținerea probelor eliminatorii.

2.În cazul în care au fost selecționați pentru a pentru a participa la concursul de admitere, sesiunea iulie 2017:

– candidații care au participat la concursul de admitere pe locurile MApN pot participa în sesiunea septembrie, numai dacă la data de 18.092017, prezintă dosarul de concurs din care reiese faptul că a fost selecționat pentru a participa la concursul de admitere la Academia Tehnică Militară. În caz contrar, candidații trebuie să parcurgă pașii de la pct.1;

– candidații pentru MAI, ANP, STS, SRI sau SPP, trebuie să se adreseze structurilor de recrutare din cadrul acestor instituții pentru reanalizarea dosarului de candidat.

Vezi: Locuri sesiunea 2_ Academia Tehnica Militara Bucuresti 2017

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax