Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: CODUL PORTOCALIU de FURTUNĂ în Alba. Rafale de gheață în Apuseni. Câmpuri inundate la Vințu de Jos

Publicat

 

furtuna Judeţul Alba se află sub avertizare meteo Cod Portocaliu de furtună începând de miercuri după-amiaza.

UPDATE: Avertizarea de cod portocaliu este valabilă pentru întreg județul Alba, până la ora 19.00.

Până la ora 16.30, sunt vizate localităţile Abrud, Câmpeni, Albac, Arieșeni, Avram Iancu, Bistra, Ciuruleasa, Gârda de Sus, Horea, Poiana Vadului, Roșia Montană, Scărișoara, Sohodol, Vadu Moților, Vidra.

UPDATE:  O furtună de gheață s-a dezlănțuit în Apuseni unde, la Câmpeni, Avram Iancu și alte localități au căzut precipitații sub formă de gheață. Cititorii ne-au transmis și câteva fotografii.

 

Furtuna, care a fost cam la jumătatea intensității celei din 17 septembrie, s-a manifestat prin descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de dimensiuni medii și mari, averse ce au depășit 30-35 l/mp.

Avertizări meteo similare au fost valabile valabile şi în judeţele Cluj şi Hunedoara.

Dacă la munte în nord vestul județului gheața a acoperit totul, la Vințu de Jos ploile au fost mult mai abundente și au inundat terenurile agricole și drumurile de pământ din comună. Un cititor din zonă ne-a transmis imagini video cu un drum inundat, aproape impracticabil..

 

YouTube video

Se poate întâmpla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reusit sa surprinzi pe camera.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 22.09.2017 at 09:49

    cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in cale ca si noi am stricat padurile !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax