Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alina Gorghiu și liberalii din Alba au pedalat pe străzile din Cealaltă Capitală, pentru marcarea a 140 de ani de la înființarea PNL

Publicat

alina gorghiu, pe bicicleta alba iulia Vremea frumoasă de afară a fost de partea celor aproximativ 100 de liberali care au ieșit pe străzile din Alba Iulia la o „tură” cu bicicletele, alături de președintele PNL Alina Gorghiu, copreședinții PNL Alba, Adrian Teban și Mircea Hava, dar și de alți membri ai partidului. Aceștia au marcat prin această acțiune 140 de la înființarea partidului PNL.

Astăzi se împlinesc 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, primul partid politic din România. Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul celor 140 de ani, cu istoria modernă a României. PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, economişti, gânditori care şi-au adus contribuţia în mod decisiv la dezvoltarea ţării.

Pentru a marca această aniversare, Partidul Național Liberal a organizar, în diverse localități din țară, o serie de evenimente, în perioada 19-24 mai, sub denumirea generică “Săptămâna Liberală”. Printre activitățile pregătite cu această ocazie se numără și o plimbare cu bicicletele la Alba Iulia, unde a participat și președintele PNL Alina Gorghiu, dar și conducerea organizației județene, membri TNL Alba și alți membri ai partidului.

(P)  Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Aproximativ 100 de liberali, în frunte cu Alina Gorghiu, Mircea Hava, Adrian Teban și Florin Roman au pornit într-o plimbare pe biciclete, din fața Casei Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pe un traseu stabilit de organizația județeană, respectiv strada Vasile Goldiș – B-dul Revoluției 1989 – Calea Moților – strada Horea- Hotel Cetatea – Universitatea „1 Decembrie 1918” – Piața Cetății- Catedrala Reîntregirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. EU

    duminică, 24.05.2015 at 17:22

    Unde e de facut poze,hopa si NISTOR!!! **!!!

  2. gigi

    luni, 25.05.2015 at 08:45

    Ce șosete are Hava! Parca-i din desene animate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax