|

FOTO: Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret ”Apollo”, la final! Invitații străini: încântați de oraș, de oameni și de mâncare

IMG_20170515_115803După patru zile de teatru la Alba Iulia, organizatorii festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret Apollo au tras concluziile unui eveniment care a încercat să anime peisajul cultural local. Au fost 7 trupe din străinătate și 7 din România, festivalul având în total mai mult de 80 de invitați care au adus în fața publicului 22 de spectacole și evenimente.

Dincolo de cifre însă, este vorba despre un festival de amatori și profesioniști la care au lucrat în mare parte voluntari și la care participanții și-au plătit singuri drumul până la Alba Iulia, chiar dacă au venit din Ucraina, Moldova sau Germania.

Invitații străini, prezenți astăzi la o întâlnire de final de festival, au apreciat orașul, oamenii și mâncarea (fiind aici pe parcusul Alba Food Fest) și au spus mai în glumă mai în serios că ar vrea să fie invitați și la anul.

Pe parcursul celor patru zile nu au lipsit stângăciile de organizare. Spre exemplu, lipsa traducerilor la spectacole din țări precum Israel, greu de înțeles (nefiind vorba despre spectacole non-verbale) sau întârzierea cu care au început unele evenimente. Reprezentanții organizatorilor, Asociația Grupul Skepsis, au spus că vor încerca să învețe din experiența acestui an și că anul viitor vor încerca să rezolve mai bine o parte dintre aceste probleme.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=567968avatar Publicat de pe 15 mai 2017
Publicat în Cultura.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • votul: Asta au votat sebesenii, adica un edil navetist, care habar nu are de problemele strazilor pastorite, sau se...
  • danielaz: Serios ?!?! Suspendare ptr trafic de droguri ?!
  • Adrian: Stau pe una dintre strazile neasfaltate si am copii mici , iasa copii sa se joace in curte si de cite ori...
  • pricolici: arsenie 2 și 3
  • Stefan: Dna Mariana, in afara de cheltuilelile pe cota parte, fd reparatii,,fd rulment, fd special, nu aveti de...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI