Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret ”Apollo”, la final! Invitații străini: încântați de oraș, de oameni și de mâncare

Publicat

IMG_20170515_115803 După patru zile de teatru la Alba Iulia, organizatorii festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret Apollo au tras concluziile unui eveniment care a încercat să anime peisajul cultural local. Au fost 7 trupe din străinătate și 7 din România, festivalul având în total mai mult de 80 de invitați care au adus în fața publicului 22 de spectacole și evenimente.

Dincolo de cifre însă, este vorba despre un festival de amatori și profesioniști la care au lucrat în mare parte voluntari și la care participanții și-au plătit singuri drumul până la Alba Iulia, chiar dacă au venit din Ucraina, Moldova sau Germania.

Invitații străini, prezenți astăzi la o întâlnire de final de festival, au apreciat orașul, oamenii și mâncarea (fiind aici pe parcusul Alba Food Fest) și au spus mai în glumă mai în serios că ar vrea să fie invitați și la anul.

Pe parcursul celor patru zile nu au lipsit stângăciile de organizare. Spre exemplu, lipsa traducerilor la spectacole din țări precum Israel, greu de înțeles (nefiind vorba despre spectacole non-verbale) sau întârzierea cu care au început unele evenimente. Reprezentanții organizatorilor, Asociația Grupul Skepsis, au spus că vor încerca să învețe din experiența acestui an și că anul viitor vor încerca să rezolve mai bine o parte dintre aceste probleme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax