Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lăsat într-o baltă de sânge, în toaleta unui local din Alba Iulia. Victima îl cunoaște pe agresor: „E chel și are 1.80 metri”

Publicat

18945082_1479560025444147_280381184_n Fără nicio explicație sau motiv, un bărbat din Alba Iulia a fost bătut până a rămas într-o baltă de sânge. Incidentul s-a petrecut duminică seara în jurul orei 21.30. Victima povestește că a intrat în toaleta unui local de pe Bulevardul Transilvaniei, moment în care cineva a început să-l lovească. Acesta spune că agresorul avea în mână o bucată de fier și l-a lovit până a căzut din picioare. În aceste momente, poliția efectuează cercetări pentru găsirea făptașului.

„Am fost până la Obelisc și înapoi, am intrat în local la toaletă, cu gândul să rămân, pentru a doua oară în aceeași zi, la un suc. După câteva secunde de la intrarea în toaletă, a intrat un individ tuns chel, în jur de. 1.80 m, și a început sa îmi aplice lovitură după lovitură în cap. Avea la mână ceva din fier. Nu a spus nimic, doar mă lovea. Am strigat după ajutor, ulterior a venit barmanul și a încercat să deschidă ușa, dar nu a reușit. Eram cu un amic, cred că ne urmărea deoarece era cu bicicleta și a lăsat bicicleta în fața localului și a intrat după mine în baie și m-a lovit din spate, fără să apuc să ripostez”, spune Nicodim Balosim.

Victima spune că îl cunoaște pe agresor din vedere.

„Îl cunosc din vedere, pentru că se plimba cu un amic de-al meu cu bicicleta zilele trecute. L-am întrebat și urmează să îl întrebe cei de la poliție pe amicul meu cine e, deoarece eu l-am întrebat pe Facebook și refuză să îmi spună”, mai precizează victima.

Potrivit IPJ Alba, poliția a fost sesizată duminică noaptea în jurul orei 23.00, de către Spitalul Județean Alba. S-a stabilit că bărbatula a fost agresat în toaleta unui local. În acest moment se fac cercetări pentru identificarea agresorului.

Nicodim nu înțelege motivul pentru care a fost agresat, mai ales că nu ar fi avut conflicte cu nimeni.

„Chiar nu am înțeles nici până în acest moment, deoarece nu am avut conflicte cu nimeni din oraș, nici nu obișnuiesc să cer bani împrumut sau să dau, prima dată am crezut că a făcut o confuzie. Cei de la poliție cred că l-a pus cineva să mă bată”, a mai spus albaiulianul.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. unu caruia i-ai dat teapa

    luni, 05.06.2017 at 18:23

    :)))
    balosin got what was coming to him.
    finally!

  2. Ardeleanu'

    miercuri, 07.06.2017 at 14:54

    Nu stiu cati cunosc, dar d-nul Balosin presteaza servicii foto-video la evenimente private, iar rezultatele muncii sale sunt dezastruase.
    O fi vre-un client nemultumit, care si-a vazut pozele/filmarea de la nunta si a ramas „surprins” de calitate.
    Marea mirare este ca omul are inca clienti….

    Sau vre-un tatic suparat ca maestrul Balosin circula cu viteza, (impreuna cu inca un zevzec) cu bicicleta prin parcul din cetate printre copii.

    Rozeta bat-o vina!…

  3. eusebiu

    luni, 12.06.2017 at 12:40

    Nicodin asta e o scursura a societatii…un ***** si un *****. Caracter de nimic si cei de la politie ar trebui sa se autosesizeze si cu magazinul lui online si pe urma sa se inintrebe de ce a fost batut. Bine nu sunt de acord cu ceea ce s a intamplat,nimeni nu ar trebui sa procedeze asa,insa Dzeu lucreaza prin oameni. Deci una peste alta nici o fapta fara ….efect.

  4. Anonim

    joi, 15.06.2017 at 11:19

    Nu a avut conflicte cu nimeni din oras? Ce sa mai vorbim. La cat de multi i-a dat teapa, nici nu ma mira acest fapt. Cand faci un rau, candva o sa ti se intoarca. Intr-un timp, acum ceva ani in urma, si eu stateam in „biroul” lui si eram gata sa il lovesc ( fiind domnisoara, apropo ), pentru ca m-a mintit cu bani. Dar l-am lasat cu Dumnezeu, si am zis ca totul ti se intoarce candva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax