Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 60 de elevi din ţară au participat la Festivalul de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei”, ediţia a II-a. Premiile concursului pe secțiuni

Publicat

IMG_1231 Peste 60 de copii din mai multe zone din ţară au participat, în weekend, la Festivalul de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei”, ajuns în acest an la a doua ediţie. Cei mai buni dintre ei au fost premiaţi, duminică, la Casa de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș.

Trofeul Universul copilăriei a fost câştigat de Flavia Trif, din Cugir.

La secţiunea Folk, au fost premiaţi Iulia Mihalcea – Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea, Andreea Muntean, Raluca Drăgan şi Les Damaris, de la Palatul Copiilor Alba Iulia

La secţiunea de muzică uşoară, s-au remarcat Brian Moldovan şi Petru Buda de la Palatul Copiilor Deva, Alexandra Dancilă şi Natalia Roncea de la Școala de Muzică „Vârstele Copiăriei” din Sebeş.

Festivalul a reunit elevi de la Palatul Copiilor din Râmnicu Vâlcea, Palatul Copiilor Drobeta Turnu Severin, Palatul Copiilor Alba Iulia, Palatul Copiilor Deva, Clubul Copiilor Victoria, Clubul Copiilor Mediaş, Casa de Cultura Cugir şi Şcoala de muzică “Vârstele copilăriei” Sebeş.

Juriul ediţiei a II-a a Festivalului de Muzică Ușoară și Folk „Universul Copilăriei” a fost format din Manuela Popescu – producător Radio România Actualităţi, coordonator al proiectului “Folk fără vârstă”, Daniela Rus – profesor la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia şi Gheorghe Berghian.

Duminica, de la ora 11.00, a avut loc festivitatea de premiere. Concursul s-a derulat pe două secţiuni: muzică uşoara şi muzică Folk, iar jurizarea s-a făcut pe categorii de vârstă.

Au fost oferite diplome tuturor participanţilor, iar cei mai buni dintre ei au primit premii în bani.

Festivalul a fost organizat de Clubul Copiilor Sebeş, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Sebeş, cu sprijinul Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebeş şi Colegiului Naţional “Lucian Blaga” Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax