Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Souptrip și Ana – Cristina Leonte pe scena Festivalului Internațional „Alba Jazz”. Duminică de la 21.30, concert Shai Maestro Trio

Publicat

souptrip si ana cristina leonte A doua seară a Festivalului Internațional „Alba Jazz” a fost încheiată pe scena din Piața Muzeului de trupa de progressive-electro-jazz Souptrip. Spectatorii au avut parte de un concert Electro World Progressive Jazz la care li s-a alăutrat și solista de jazz Ana-Cristina Leonte. Sâmbătă seara flautul, pianul, tobele, vioara au creat atmosferă.

Multe dintre piesele cântate de membrii Souptrip provin din folclorul mai multor popoare. Duminică, în ultima seară a feastivalului invitatul special al ediției este Shai Maestro Trio (Israel/New York) va urca pe scena din Piața Muzeului.

La Alba Iulia, sâmbătă seara muzica de calitate a fost din nou la putere, cu trupa Souptrip care au combinat electro cu jazz pe piese din folclorul mai multor popoare. Concertul trupei de progressive-electro-jazz  a fost pe gustul iubitorilor muzicii de calitate. Alături de cei de la Souptrip a urcat și solista de jazz Ana – Cristina Leonte.

Souptrip înseamnă Adrian Tăbăcaru – drums & programming; Tom Brandus – keyboards & programming; Adrian Buciu – flute & keyboards; Mandela Gajol – wind instruments & percussion; Raluca Stratulat – violin.

YouTube video

Festivalul Internațional „Alba Jazz” se va încheia duminică seara cu invitatul special, Shai Maestro Trio, care este o apariție originală, profundă și spectaculoasă. La doar 29 de ani, Shai Maestro a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, alături de muzicieni de renume mondial. Doar un exemplu de colaborare semnificativă ar fi cea cu contrabasistul israelian Avishai Cohen, cu care a concertat în întreaga lume și a realizat patru albume.

Duminică, 24 mai

Ora 9:00 – Masterclass chitară clasică cu Radu Vâlcu și Gabriel Guillen (Sala Unirii)

Ora 12:00 – Jazz coffee: conferință de presă cu public ( Framm’s)

Ora 18:00 – Joncol Quartet – concert de chitară clasică (Framm’s)

Ora 19:00 – Luiza Zan & Peter Sarik – concert jazz ( Framm’s)

Ora 20:00 – Sebastian Spanache Trio – concert jazz (Scena Piața Muzeului)

Ora 21:30 – Shai Maestro Trio (Scena Piața Muzeului)

Ora 23:00 – Petrecere finală & jam session (Framm’s)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax